reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O rany żebym to ja umiała opisać [emoji23] jakby takie cofanie się kwasów fo gardła ? Sama nie wiem wybacz jestem kiepska w tym

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Okropienstwo na końcówce ciąży... Nie znałam zgagi aż do ciąży właśnie, nie mogłam się doczekać aż urodze

qdkkx1hpzei65q7s.png

Proszę bardzo :)

Lista staraczek:
gabrika - czyli ja :D
@Mietowajagodka
@magoo
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@StorAnia

@Izabela90 przejmiesz tę listę ode mnie i wpiszesz gdzie trzeba? :)

Dopisze i ciebie.
Nie ma chyba sensu robić drugi raz tabelki, bo ona jest juz gotowa, tylko Aleksandra ja ma. Ewentualnie trzeba dopisać brakujące osoby. :)

Hej dziewczyny ! :) jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat :((( depresja....
Hej :)
Ja miałam iui. Niestety bez sukcesu. Nadzieje człowiek ma ogromne, ale niestety szanse powodzenia nie sa jakies ogromne.. jest grupa na forum "iui - inseminacja w walce o pierwsze dziecko".
Powodzenia zylwia!!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma chyba sensu robić drugi raz tabelki, bo ona jest juz gotowa, tylko Aleksandra ja ma. Ewentualnie trzeba dopisać brakujące osoby. :)

Ja miałam iui. Niestety bez sukcesu. Nadzieje człowiek ma ogromne, ale niestety szanse powodzenia nie sa jakies ogromne.. jest grupa na forum "iui - inseminacja w walce o pierwsze dziecko".
Powodzenia zylwia!!

no właśnie wydawało mi się, że albo Ty albo Spark

Powodzenia zylwia!!

a kiedy miałaś inseminację ? masakra.... ja mam miesiączke 14stycznia a potem czekamy na termin inseminacji po badaniach itd.

reklama
Do góry