Fidzia 1987
Fanka BB :)
Przepraszam, trochę się rozpisalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okropienstwo na końcówce ciąży... Nie znałam zgagi aż do ciąży właśnie, nie mogłam się doczekać aż urodzeO rany żebym to ja umiała opisać [emoji23] jakby takie cofanie się kwasów fo gardła ? Sama nie wiem wybacz jestem kiepska w tym
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
StorAnia za 24 dni 40 lat , 10 cykl starań, następna@ 4/6 lutySTARACZKI 2017
Nick-wiek-Imię-Cykl-data@
@Mietowajagodka -35-Patrycja-11-5.01
@magoo -40,5-Magda-9-11.01
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@marc
@gabrika
@Docia1975
@Antonia2016
@Izabela90-26-Izabela-8-11.01
@bertha
@Fidzia 1987-30-Ola-5-13.01
@M2b
@nataala
@StorAnia
UDAŁO SIĘ SĄ || KRESECZKI !!!!!!
Pytanie za 100 punktów, wiek rocznikowo czy skończone? :-)STARACZKI 2017
Nick-wiek-Imię-Cykl-data@
@Mietowajagodka -35-Patrycja-11-5.01
@magoo -40,5-Magda-9-11.01
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@marc
@gabrika
@Docia1975
@Antonia2016
@Izabela90-26-Izabela-8-11.01
@bertha
@Fidzia 1987-30-Ola-5-13.01
@M2b
@nataala
@StorAnia
UDAŁO SIĘ SĄ || KRESECZKI !!!!!!
Proszę bardzo
Lista staraczek:
gabrika - czyli ja
@Mietowajagodka
@magoo
@Martaldz
@Lanvin
@mfifi04
@Spark
@Windy91
@Paraplu
@StorAnia
@Izabela90 przejmiesz tę listę ode mnie i wpiszesz gdzie trzeba?
Nie ma chyba sensu robić drugi raz tabelki, bo ona jest juz gotowa, tylko Aleksandra ja ma. Ewentualnie trzeba dopisać brakujące osoby.Dopisze i ciebie.
HejHej dziewczyny ! jestem tu nowa...niedługo czeka mnie inseminacja..pierwszy raz..staramy się od 3lat ...tak bardzo się boję i aby szukam w necie informacji na ten temat (( depresja....
Nie ma chyba sensu robić drugi raz tabelki, bo ona jest juz gotowa, tylko Aleksandra ja ma. Ewentualnie trzeba dopisać brakujące osoby.
Hej
Ja miałam iui. Niestety bez sukcesu. Nadzieje człowiek ma ogromne, ale niestety szanse powodzenia nie sa jakies ogromne.. jest grupa na forum "iui - inseminacja w walce o pierwsze dziecko".
Powodzenia zylwia!!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
a kiedy miałaś inseminację ? masakra.... ja mam miesiączke 14stycznia a potem czekamy na termin inseminacji po badaniach itd.Nie ma chyba sensu robić drugi raz tabelki, bo ona jest juz gotowa, tylko Aleksandra ja ma. Ewentualnie trzeba dopisać brakujące osoby.
Hej
Ja miałam iui. Niestety bez sukcesu. Nadzieje człowiek ma ogromne, ale niestety szanse powodzenia nie sa jakies ogromne.. jest grupa na forum "iui - inseminacja w walce o pierwsze dziecko".
Powodzenia zylwia!!
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie za 100 punktów, wiek rocznikowo czy skończone? :-)
Mam taką nadzieję że uda się i to szybko :-*Hej lenka wiem co czujesz jest tu kilka takich dziewczyn ,trzeba się podnieść i do przodu,z nami raźniej