reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

też tak myślałam... :( i fakt za bardzo chcę...wieczne pytania ''a kiedy u was?? czas leci''....patrząc na koleżanki te młodsze i w moim wieku które już mają dzidzie albo i dwie :(
i też kto wie jak długo i jak bardzo się starały - wszystkie to przerabiałyśmy lub przerabiamy - no może ja już nie bo mam 3 i 40 lat skończone - u mnie przeciwnie, wszyscy padną trupem jak się dowiedzą, że będziemy mieli czwarte... jeśli się uda oczywiście

reklama
Coś ty . Nic a nic nie czuje. Piersi to muszę troszkę ścisnac żeby poczuć że bOla. Jedynie to parę dni pobolewa mnie podbrzusze ale tak przez chwilkę i przechodzi. Nawet nie czuje się okresowo. Zawsze od 17dc miałam straszny bol piersi a teraz nic. A i od 3 dni mam straszna zgage ale to raczej nie objaw ciąży. I czasami jak chcem szybko wstać to skurcz mnie z boku podbrzusza łapie. I tylko tyle.
Zgage to mam od 1 dnia ciąży. To był mój pierwszy objaw. Z 1 ciąża też tak miałam. A zgagę mam do dziś a to 13 tc.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

nie pamiętam, która z dziewczyn miała inseminację, ale nie pisała o jakichś dramatycznych przeżyciach więc chyba nie jest tak źle - zdaje się Spark albo Bertha

Ja też tak jakoś zatestuje, jeśli @ się nie pojawi. Wg długości cykli sprzed poronienia powinna być 21.01

Co do staraczek to jeszcze Spark, Windy, Paraplu i StorAnia bo Bertha to chyba w kierunku dwóch kresek się szykuje [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha, ja sie na 2 krechy szykuje od 1,5 roku czyli od poronienia ;) chyba marne szanse jednak. A moj M dostał wczoraj gorączki ponad 39, wiec plemniki z pewnością doszczętnie wybite i przez 3 miesiące nie ma co liczyć na nic :( chyba będziemy juz sie szykować do in vitro zeby zrobić za te 3 miesiące..

Izabela, super ze chciałabyś zająć sie tabelka. Napiszesz do Aleksandrax na priv zeby podesłała ci namiar?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry