reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Fajnie byłoby żeby wszystkie do grudnia 2017 były w dwu paku :)

Ja zaczynam mieć lekkie mdłości. Co dziwne z synkiem nie miałam aż do 10 tc ostatnia ciąża to jak szłam do pracy to wymiotowalam każda ciąża inna.
Wzięłam już dupka bo fo znalazłam a raczej mąż mi znalazł. Ja chcę już 20.01 ! :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii ja przez pierwsze dni miałam lekkie ale to naprawdę lekkie mdłości, a teraz nic żadnych uciążliwych objawów ,szook zupełnie odwrotnie jak w poprzednich :D
Trochę brzucho mi wyskoczył, wreszcie mi wrócił apetyt i mogę coś przełknąć :happy:
Życzę Ci spokojnych 9-ciu miesięcy :biggrin2:

Witaj. Napisz coś o sobie. Depresja? z powodu starań?
z powodu starań i strasznie boję się tej inseminacji....czytam różne wypowiedzi za którym się udało itd. :( miałam przepychane jajowody ...wszystko jest u nas ok tylko ja mam podwyższoną prolaktynę faszeruje się lekami ale przynajmniej jest w normie....

tu po inseminacji jest chyba tylko jedna z nas. wątek o inseminacji i in vitro jest gdzieś na forum, ale jeśli masz ochotę to możesz zostać z nami

może głowa stoi na przeszkodzie? To akurat dolegliwość wielu z nas - za bardzo chcemy...
też tak myślałam... :( i fakt za bardzo chcę...wieczne pytania ''a kiedy u was?? czas leci''....patrząc na koleżanki te młodsze i w moim wieku które już mają dzidzie albo i dwie :(

reklama
Do góry