reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

u mnie 18 dc jeszcze tyle dni
testować chce 14-15.01
kto ze mna jeszcze testuje?

Ja też 18dc!

1483613831-aaaaaa.jpeg
Poszłam do Rossmana i wyszło od razu II kreska o boże !!!!!
Izabela tez widzę gratuluję !!!

Gratulacje [emoji7]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
trzymam kciuki... może jednak?
ja mam nie tylko głowę w ciąży ale na dodatek oglądam testy na ovufriend, wykresy na tablicy, sama siebie oszukuję, że niby nie mam nadziei a w głębi duszy dałabym się pokroić za takie 2 krechy jak na niektórych testach... potem obiecuję sobie, że dopóki nie zobaczę porządnej krechy to nie będę sobie robić nadziei... ale za każdym razem "coś widzę", może jakiś cień, a poza tym to przecież za wcześnie itd. itp. przerabiałam to już wiele razy, głupia, ale trudno mi przyznać, że jest za późno i prawdopodobnie już się nie uda. Na dodatek skomplikowana sytuacja rodzinna powoduje, że nie mogę mojej matki zapytać kiedy u niej zaczęła się menopauza... U mnie pewnie to już. I dziś pewnie po prostu dowiem się u ginki, że już po herbacie. Pewnie dlatego tak odwlekam tę wizytę - od września "się wybieram"...
Kochana daj znać co powiedziała ginekolog. Wiesz ja chyba bym wolała szczerą odpowiedź, że to już koniec, niż dawanie nadziei. Nadziei na co, na cud? Też mam czasami wszystkiego dość, a jeszcze nie mam dobrego ginekologa :(
Ale trzymam kciuki za dobre wieści od Ciebie :) Wtedy zawsze jest lepiej i nam, Staraczkom z forum :)

Kochane kobietki. Głowa już zaczyna mi szwankowac a do @ jeszcze jakieś 6dni. Poszłam dzisiaj kupiłam testy ciążowe clearblue ,a że ja należę do tych niecierpliwych to sobie na jeden siknelam. No i albo jakiś test wadliwy,albo że mną jest coś nie tak bo widzę cień cień cienia.!!.
Zaznaczę że nie z porannego.
Jutro tylko wstanę to robię następny,i napewno będzie biel. MIŁEGO DNIA.
Pokaż go nam ,my ocenimy :D

Kochana, trudno powiedzieć, bo mam nieregularne cykle, ostatni miał 45 dni, ale jak pisałam wcześniej, w obecnym cyklu 16-18 dzień miałam plamienia okoloowulacyjne, tj. 15-17.12, być może owu była po plamieniach? Albo nie było jej wcale? Sama nie wiem, w każdym razie testowalam w sylwestra.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Jak masz wątpliwości co do owu to idź na monitoring w następnym cyklu ... no chyba, że następny nie będzie potrzebny [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Kochana daj znać co powiedziała ginekolog. Wiesz ja chyba bym wolała szczerą odpowiedź, że to już koniec, niż dawanie nadziei. Nadziei na co, na cud? Też mam czasami wszystkiego dość, a jeszcze nie mam dobrego ginekologa :(
Ale trzymam kciuki za dobre wieści od Ciebie :) Wtedy zawsze jest lepiej i nam, Staraczkom z forum :)
Aniu a co jest z ginekologiem ? Dlaczego nie możesz znaleść? W necie poszukaj [emoji14] albo znajome zapytaj

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry