reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Laski, od jakiegoś tygodnia pobolewa mnie brzuch, mam wrażenie jakby ciągle się napinał, albo jakby macica twardniała, czasem zakluje jajnik, a @ nadal brak, czy któraś może tak miała? Jak do piątku wredny małpiszon nie przyjdzie, to w sobotę znowu zatestuje.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Hmm czyżby... Proroczy sen?
A tak btw w tamtym cyklu zaraz po owulacji mnie ciągnął prawy jajnik baaardzo aż chodzić mi było ciężko. Przeszło po 1 dni okresu :)

reklama
Queen przykro, że się potwierdziło ... oby jak najszybciej Ci zlecialo te kilka miesięcy i na następną gwiazdkę w dwupaku ... albo więcej [emoji12]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

O matko @Emsi kochana dwupak mi wystarczy !! Za drugiem razem może być trójpak ;-) ale jak czerwiec się będzie zbliżał to będę się martwić żeby cię tylko blast dobrze zagnieździł. I to będą moje priorytety. A teraz póki co muszę schudnąć [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oo a zapomnialam dodac, ze bylismy w Aparcie. Wybralam sobie pierscionek [emoji7] jak sie uda czasowo to odbierzemy w sobote w Poznaniu.
Haha glupol sie wygadal [emoji23] no to przynajmniej dzieki temu mam jaki soie wymarzylam.
Najsmieszniejsze jest to, ze on bedzie lezal w pudelku i mam czekac az mi go da [emoji23][emoji23][emoji23]

Oo a zapomnialam dodac, ze bylismy w Aparcie. Wybralam sobie pierscionek [emoji7] jak sie uda czasowo to odbierzemy w sobote w Poznaniu.
Haha glupol sie wygadal [emoji23] no to przynajmniej dzieki temu mam jaki soie wymarzylam.
Najsmieszniejsze jest to, ze on bedzie lezal w pudelku i mam czekac az mi go da [emoji23][emoji23][emoji23]

Nice!![emoji183][emoji183][emoji183]
Pozdrow moj ukochany Poznan jak tam bedziesz[emoji6]

Lux,serdecznie gratuluje, bylas bardzo dzielna! Fajnie ze Maluszek zalapal cyca w mig[emoji7][emoji322][emoji322][emoji322]

Ja dopiero w domku po ciężkim dniu... jeszcze dwa dni i dzień wolnego na szczęście ..bo czuję takie rozpieranie w miednicy że szok.. i strasznie szybko się męczę [emoji58]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

na poczatku to uczucie wyczerpania jest chyba dominujace, trzymaj sie Mala[emoji6]

Oj tak powłucze nogami.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
dobrze kojarzę, że pracujesz na zmiany? Jeśli tak to może pomyśl o l4 bo praca na zmiany jest bardzo niewskazana w ciąży. Albo chociaż zrób sobie kilka dni "wolnego" i przetrwaj ten najbardziej senny okres. Jak dobrze pamiętam to u mnie trwał on jakoś do 8-9 tygodnia a potem miałam taki przypływ energii, że mogłabym pracować 24 na dobę.

To bardzo wzruszające... takie staroświeckie obyczaje mają ogromny urok i świadczą o dużej dbałości i zaangażowaniu faceta...
Romantyków coraz mniej... pewnie dlatego, że my coraz twardsze:-p

reklama
Byłam dziś u gina. Kazał powtórzyć wymaz bo ostatni już nieważny i zadzwonić jak będę.miała wyniki żeby umówić się na hsg. Ucieszyłam się bi wynik powinien być w pon. Wtorek i wtedy mogłabym na czwartek umówić się na zabieg...byłby.13 dc więc idealnie. Niestety lekarz powiedział, że teraz maszyna do hsg zepsuta i raczej nIe naprawią do przyszłego tygodnia, więc znów cykl w plecy...:/ lekarz powiedział, że faktycznie może być problem z jajnikami skoro tyle to trwa, i miejmy nadzieję, że to lekka niedroznosc... (o ile w ogóle) bo już innych przeszkód nie widzi skoro owu występuje po ziołach. Makabra.
Głowa do góry ☺ Ja byłam u gina we wtorek i tez wszystko w porządku, jedynie ta niedoczynność która lecze, i dal nam ostatni miesiąc. A staramy się już ponad rok... Jeśli dalej nic to tez czeka mnie badanie drożności. Szybko naprawia maszynę i w następnym cyklu Tobie się uda

Do góry