reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oo a zapomnialam dodac, ze bylismy w Aparcie. Wybralam sobie pierscionek [emoji7] jak sie uda czasowo to odbierzemy w sobote w Poznaniu.
Haha glupol sie wygadal [emoji23] no to przynajmniej dzieki temu mam jaki soie wymarzylam.
Najsmieszniejsze jest to, ze on bedzie lezal w pudelku i mam czekac az mi go da [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moj to samo zrobił. Mialam sobie wybrać a potem czekał na odpowiednią chwilę ;)

reklama
Witam Nowe Staraczki :) oby udało się jak najszybciej.
Lux gratulacje .Trzymajcie sie zdrowo.

Dziewczyny powtórze mój wątek z pytaniem i prosze napiszcie co o tym sądzicie.

Pare dni temu miałam w nocy ok 3 straszny ból z pieczeniem w pachwinie choćby mi ktos wrzątek wylał. Jeśli chodzi o piersi dzis ustało ale miałam strasznie wrażliwe sutki piersi nic nie bolały ale są tak jakby pełniejsze.A moja szyjka jest mieciutka jak poduszeczka i wysoko. Macie jakis pomysł?? termin mam na 12.01.
Ja w poprzedniej ciąży miałam podobny ból, ale bardziej jakby ktoś mi coś wbijał, okropny ból, ale to było ok 5-6 tydzień, dokładnie nie wiem, bo jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej, witam porannie. U mnie tempka w górę, ale to pewnie dlatego, że biorę dupka. Mam dziś albo 8 albo 10 dpo - dwie apki i jedna mówi tak, druga tak. Oczywiście kusi i korci - na szczęście nie mam testów więc czekam... Oficjalny termin @ na 9 lub 11.01. Ale wczoraj zauważyłam, że mi się cycki ładne zrobiły..
Dziś podskoczę do rossmana i kupię testy bo do terminu testowania już blisko. Zresztą może zrobię sobie wcześniej... wtedy biel nie będzie takim szokiem...

Hej, witam porannie. U mnie tempka w górę, ale to pewnie dlatego, że biorę dupka. Mam dziś albo 8 albo 10 dpo - dwie apki i jedna mówi tak, druga tak. Oczywiście kusi i korci - na szczęście nie mam testów więc czekam... Oficjalny termin @ na 9 lub 11.01. Ale wczoraj zauważyłam, że mi się cycki ładne zrobiły..
Dziś podskoczę do rossmana i kupię testy bo do terminu testowania już blisko. Zresztą może zrobię sobie wcześniej... wtedy biel nie będzie takim szokiem...
Nie kupuj :)
Ja wiem ze jak nie kupię gdzieś po drodze to nie pójdę tylko po test i to mnie wstrzymuje od za wczesnego testowania ;)
Jeszcze będziesz się dopytywac cienia cienia a tak zrobisz w terminie @ i będą dwie piękne krechy ;)

Nie kupuj :)
Ja wiem ze jak nie kupię gdzieś po drodze to nie pójdę tylko po test i to mnie wstrzymuje od za wczesnego testowania ;)
Jeszcze będziesz się dopytywac cienia cienia a tak zrobisz w terminie @ i będą dwie piękne krechy ;)
nie liczę na krechy... myślę, że raczej będzie biel... dlatego robię wcześniej, żeby się nie nakręcać... wychodzi wcześniej biel to sobie mówię, że pewnie nic nie ma, ale może jest za wcześnie, potem robię kolejny i jest biel i jestem już jakby bardziej przygotowana na porażkę...
a do terminu i tak czekać nie mogę bo jakby coś to muszę dupka zwiększyć bo mam za niski progesteron i nawet biorąc dupka dostaję @
Dziś wybieram się do ginki, zobaczymy co powie.

magoo a kiedy masz termin na @? Ja też miałam nie kupować testu do jutro bo jutro mam dostać. Ale rano jak mi niedobrze było a piersi zawsze przestają boleć na dzień przed okresem. W zasadzie wszystkie objawy ustają l.
Nie chce robić sobie nadzieii ale wiecie jak to jest. Silniejsze od nas.
Alexandra co u ciebie ? Jak dzidzia ? Wiesz już czy chłopak czy dziewczynka?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

nie liczę na krechy... myślę, że raczej będzie biel... dlatego robię wcześniej, żeby się nie nakręcać... wychodzi wcześniej biel to sobie mówię, że pewnie nic nie ma, ale może jest za wcześnie, potem robię kolejny i jest biel i jestem już jakby bardziej przygotowana na porażkę...
a do terminu i tak czekać nie mogę bo jakby coś to muszę dupka zwiększyć bo mam za niski progesteron i nawet biorąc dupka dostaję @
Dziś wybieram się do ginki, zobaczymy co powie.
Dokładnie, ja uważam dokładnie to samo, ze biel pokazująca mi sie krokowo przed @ przygotowuje mnie stopniowo do niepowodzenia.

magoo a kiedy masz termin na @? Ja też miałam nie kupować testu do jutro bo jutro mam dostać. Ale rano jak mi niedobrze było a piersi zawsze przestają boleć na dzień przed okresem. W zasadzie wszystkie objawy ustają l.

Czekam na wynik!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama

termin @ na 9 lub 11.01, więc jeszcze trochę zostało... oczywiście objawów mam 150... cycki bolą... plecy bolą, brzuch ciągnie... zgaga od kilku dni.... tempka rośnie... i strasznie mnie skóra swędzi - tego jeszcze do tej pory nie grali. i taki jakiś katar mi się przypętał... i rozdrażniona bez powodu.... jednym słowem głowa w ciąży

Do góry