reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki za pocieszenie. Tabsy brałam ok 9 lat, to też pewnie ma wpływ.
Witam :-) ja też teraz drugi cykl po odstawieniu anty :-) brałam 4 lata

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Haha, nie kochana, nie sikałam juz :) to na pewno nieprawdziwy cien. Juz takie miewałam. Za wczesnie jeszcze. Jutro siknę. No moze wieczorem zobaczę... musze troche nagromadzić moczu.
ale szyjkę mam dosyć nisko i miękka wiec to ciąży nie wróży. Śluzu tez prawie wcale.. jesli jakikolwiek to bardziej wodnisty. Moze delikatniutko podbrzusze jest napięte ale nic wiecej....

10.01 termin @. A tak sobie lubię szybko testować ;) u mnie tez cisza.

A na co te czopki?

GRATULACJE!!! Buziaki dla Nataniela i mamusi :)

A czy pecherzyki na jajnikach przy pco sa jakies specyficzne, inne niz u zdrowej kobiety?
U mnie na usg widać malutkie pecherzyki zawsze i pytałam gina czy to dobrze to mówi ze tak, ze z tego dojrzewają w cyklu te dominujące i jak sa to dobrze. W drugim jajniku po usuwaniu torbieli prawie nie mam tych pęcherzyków i mówi ze to oznacza ze juz mało tam zostało...
To czy mam pco?

Witaj!!! Powodzenia :):) kiedy testujesz? Dopiero 12.01?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Kochana.w PCO chodzi głównie.to, że pęcherzyki Graffa nie potrafią.dojrzeć z różnych powodów i wtedy zamiast pękać i uwolnić komórkę jajową zamieniają się w małe torbiele i osadzają się na jajnikaach. :) Jeśli Twoje dojrzewają i w 2 fazie cyklu nie ma ich wielu na.jajnikach to raczej wyklucza PCO :)

Laski, od jakiegoś tygodnia pobolewa mnie brzuch, mam wrażenie jakby ciągle się napinał, albo jakby macica twardniała, czasem zakluje jajnik, a @ nadal brak, czy któraś może tak miała? Jak do piątku wredny małpiszon nie przyjdzie, to w sobotę znowu zatestuje.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Laski, od jakiegoś tygodnia pobolewa mnie brzuch, mam wrażenie jakby ciągle się napinał, albo jakby macica twardniała, czasem zakluje jajnik, a @ nadal brak, czy któraś może tak miała? Jak do piątku wredny małpiszon nie przyjdzie, to w sobotę znowu zatestuje.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Testuj [emoji6] to dobrze wróży

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja tak miałam dwa ostatnie cykle, ale niestety @ przyszła. Nawet jak siedziałam to mi się brzuch spinal, i bolał mnie jajnik. Ale ha wiem, że mam torbiel i polip to zganiam na to.

Ja tak miałam dwa ostatnie cykle, ale niestety @ przyszła. Nawet jak siedziałam to mi się brzuch spinal, i bolał mnie jajnik. Ale ha wiem, że mam torbiel i polip to zganiam na to.
Boję się właśnie, że torbiel mi się jakaś zrobiła. Dwa cykle temu odstawiłam anty, więc różnie może być...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Byłam dziś u gina. Kazał powtórzyć wymaz bo ostatni już nieważny i zadzwonić jak będę.miała wyniki żeby umówić się na hsg. Ucieszyłam się bi wynik powinien być w pon. Wtorek i wtedy mogłabym na czwartek umówić się na zabieg...byłby.13 dc więc idealnie. Niestety lekarz powiedział, że teraz maszyna do hsg zepsuta i raczej nIe naprawią do przyszłego tygodnia, więc znów cykl w plecy...:/ lekarz powiedział, że faktycznie może być problem z jajnikami skoro tyle to trwa, i miejmy nadzieję, że to lekka niedroznosc... (o ile w ogóle) bo już innych przeszkód nie widzi skoro owu występuje po ziołach. Makabra.

reklama
Dzisiaj byłam u gina 9dc niby wszystko ok dostalam tez dupka na potem i kazała się starac. Powiem wam ze nie pamiętam kiedy miałam tyle śluzu,prawie zawsze susza może wkonu cos się ruszy, chcialabym żeby udało się w tym razem ale jakoś nie wierze w to szczescie.
Widzisz najważniejsze ze wszystko ok[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry