reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Magoo ja też ten sam obszar.
U mnie 25 dc, pewnie zaraz dostanę okres.Dziś zaliczyliśmy numerek i jak się podcieralam to widziałam nitki krwi.Więc tylko czekać na @.

reklama
opolskie. a Ty?
Drugi koniec kraju, ściana wschodnia... Ale muszę przemyśleć sprawę.
Może wstępną konsultację da się zrobić na odległość - mogę przesłać całą dokumentację medyczną i niech się ten lekarz wypowie, czy w ogóle jest w stanie podjąć się opieki nade mną albo może zna kogoś gdzieś bliżej, kto by się tego podjął?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

o, no to gorzej. ale tego lekarza u mnie mogę polecić - podejmuje leczenie nawet w sytuacjach, w których ludziom kazano już testament pisać... współpracował kiedyś z Religą z tego co wiem.

Dziewczyny miałam rozmowę z mężem i stwierdził ze on podejmuje decyzję bo ja sama nie jestem w stanie i muszę się wziąć w garść i iść do psychoga i jechać na wakacje odpocząć i mam zająć czas ćwiczeniami lub książkami lub filmami i nie rozmyslac...stwierdził że zrobiłam już wszystko co można i wszystkie badania i teraz mam pomyśleć o sobie i przestac rozmyslax i się zadreczac...ze on mi pomoze we wszystkimi ale muszę nabrać wiary i pozytywnego nastawienia...wiem ze ma rację ale nie potrafię nie zadreczac się.....[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny miałam rozmowę z mężem i stwierdził ze on podejmuje decyzję bo ja sama nie jestem w stanie i muszę się wziąć w garść i iść do psychoga i jechać na wakacje odpocząć i mam zająć czas ćwiczeniami lub książkami lub filmami i nie rozmyslac...stwierdził że zrobiłam już wszystko co można i wszystkie badania i teraz mam pomyśleć o sobie i przestac rozmyslax i się zadreczac...ze on mi pomoze we wszystkimi ale muszę nabrać wiary i pozytywnego nastawienia...wiem ze ma rację ale nie potrafię nie zadreczac się.....[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
brawo dla meza, posluchaj sie go, prawde mowi :-) :)

o, no to gorzej. ale tego lekarza u mnie mogę polecić - podejmuje leczenie nawet w sytuacjach, w których ludziom kazano już testament pisać... współpracował kiedyś z Religą z tego co wiem.
Rozumiem, że Ty się u niego leczysz? Istnieje szansa abyś pozostała to czy pójdzie na takie coś?

Rozumiem, że Ty się u niego leczysz? Istnieje szansa abyś pozostała to czy pójdzie na takie coś?

no, tak akurat się składa, że znam go prywatnie... trudno go dopaść, ale podejrzewam, że jeśli przesłałabyś najważniejsze badania, info itp, to pewnie nie odmówi zerknięcia. nie obiecuję tylko, że to będzie szybko, bo jak potrzebowałam pomocy dla mojego męża PILNIE, to łapałam go przez prawie 2 tygodnie w szpitalu... ale on lubi wyzwania - nas zawsze wysyła "na drzewo" bo jesteśmy za mało interesujące przypadki...

reklama
Ja mam całą dokumentację w formie elektronicznej - zdjęcia, skany i opracowania w pdfie. Daj znać gdzie mam to wysłać. Nawet na pendrivie to mogę wysłać. Jedno słowo i jutro jestem na poczcie albo wysyłam mailem.

Do góry