reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie
Nie udało mi się załapać na końcówkę 2016, dwa poronienia w ostatnich dwuch miesiącach na wczesnym etapie ciąży. Mam juz dwoje dzieci ale marzymy o jeszcze jednym maluszku. Nie mam problemu z zachodzeniem w ciąże ale z jej utrzymaniem. Czeka mnie szereg badań i może z pomocą lekarską uda mi się donosić ciąże. Nigdy nie brałam żadnych wspomagaczy wiec liczę na ich skuteczność.

reklama
Witajcie
Nie udało mi się załapać na końcówkę 2016, dwa poronienia w ostatnich dwuch miesiącach na wczesnym etapie ciąży. Mam juz dwoje dzieci ale marzymy o jeszcze jednym maluszku. Nie mam problemu z zachodzeniem w ciąże ale z jej utrzymaniem. Czeka mnie szereg badań i może z pomocą lekarską uda mi się donosić ciąże. Nigdy nie brałam żadnych wspomagaczy wiec liczę na ich skuteczność.

A co bierzesz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny
Dzisiaj miła leniwa niedziela [emoji4]
Zaraz się zabieram za obiad [emoji4]
Prosiłabym o wpisanie do tabelki na 06.05
Mam jeszcze 27 lat, 1cykl pp.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Czesc dziewczyny. Napisalam obszernego posta z komentarzami do kazdej. Wyszlam ma chwile pokoju- wracam a moj synek siedzi z moim telefonem i grzebie po yt. Wiadomosc poszla...

Nie mam mocy pisac od nowa...
Witam nowe staraczki i wysylam buziaki dla wszystkich.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry