Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak masz w formie elektronicznej to wyślij mi ma maila, wyślę Ci na priwaJa mam całą dokumentację w formie elektronicznej - zdjęcia, skany i opracowania w pdfie. Daj znać gdzie mam to wysłać. Nawet na pendrivie to mogę wysłać. Jedno słowo i jutro jestem na poczcie albo wysyłam mailem.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc wam, wreszcie zaakceptowalam fakt ze na 2016 już nie zdaze wiec sie dopisuje do watku tutaj
Mam na imie Ania, 33 latka, mam coreczke lat 9 z poprzedniego zwiazku a teraz z moim partnerem Staramy sie o kolejne.
Staramy sie od lutego ale to dopiero drugi cykl który jak na zlosc nie chce sie ogarnac I robi mi wode z mozgu.
buuuu wiec skad mdlosci?witam...
u mnie tak jak się spodziewałam - negatyw