reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aha ale jak się nie wie czy się ma owulacje to nie zaszkodzi chyba co? W sumie nie miałam nigdy monitoringu więc nawet nie wiem czy owu jest. Jedynie owu testy ale one tylko wskazują że organizm się do owulki przygotowuje...
Wiesz, to, że są dwie kreski to nie mówi, że owu będzie.. u mnie też były dwie krechy ale jedna jaśniejsza, i nie ciemniała i jak się okazało to były bezowulacyjne... A nie możesz na monitoring ? nie zaszkodzą, regullują też cykl i dobrze na orgaanizm wpływają ;)

reklama
Wiesz, to, że są dwie kreski to nie mówi, że owu będzie.. u mnie też były dwie krechy ale jedna jaśniejsza, i nie ciemniała i jak się okazało to były bezowulacyjne... A nie możesz na monitoring ? nie zaszkodzą, regullują też cykl i dobrze na orgaanizm wpływają ;)
W Anglii nie robią takich rzeczy a prywatnie zdzieraja majątek. Może kupię ziółka popije zobaczę może to coś da? A jak je się pije do owulacji tylko?
Ja jak robię testy owu to ciemnieja więc może jest ok. Al3 nie zaszkodzi sobie dopomóc :)

Luna super kreski!

Dziewczyny te co starają się już długo - moja dobra koleżanka starała się 6 lat.. o swoje pierwsze dziecko! i właśnie niedawno urodziła zdrowego synka. Wszystko jest możliwe!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

A może znasz sposób żeby wyleczyć torbiele? ;)
Ziółka piję, nie jest źle ;)
No dobrze, że coraz mniej nas ;)
A u mnie "pojawia się i znika i znika"...Zaplamiłam i znowu nic. Pewnie będzie jak w zeszłym miesiącu :( Torbieli pewno się nie pozbyłam... Ciekawe co dalej...
Spark, a jak jest niedrożny jajowód to torbiele mogą nie zejść?
A Ty brałaś dupka ? Nawet przy niedrożności mogą zejść ;)

W Anglii nie robią takich rzeczy a prywatnie zdzieraja majątek. Może kupię ziółka popije zobaczę może to coś da? A jak je się pije do owulacji tylko?
Ja jak robię testy owu to ciemnieja więc może jest ok. Al3 nie zaszkodzi sobie dopomóc :)
Ja piję do 16 dc ;) Pewnie, próbuj ! Polecam też Dong Quai firmy Swanson bodajże ;)

reklama
Do góry