reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My tu zaraz same zostaniemy wszystkie już fasolki mają a my? Kiedy masz czas nadejdzie?[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zostaniecie same, póki co też jestem. Dzisiaj byłam u gina, dał nam ostatni miesiąc starań. Jeśli się nie uda badamy drożność jajników. Czy któraś z Was to przechodziła? Pomogło? Jak wyglądało?
Luna ale piękne krechy Gratulacje

reklama
Ja mam złe wspomnienia z wizyty u kobiety gina , pamietam jak dziś 5mc rozwarcie 7cm i skurcze jak ta lala a ona do mnie młoda jesteś to urodzisz następne [emoji33][emoji849][emoji24]

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Co za menda..

Szok, że kobiety traktuje się gorzej niż bydło w najbardziej krępującej dla Niej sytuacji :/ i to w XXI wieku. Ja swojej pierwszej ginekolog też miło nie wspominam :/ Teraz chodzę prywatnie do kobiety ale jak zajde w ciążę to zmienię na faceta fajne ma opinie i pracuje w szpitalu tam gdzie chciałabym rodzić.

Dziewczyny kochane pytanie.. chodźcie do ginekologa prywatnie? Czy na NFZ?

Prywatnie. W zasadzie do żadnego lekarza nie chodzę na NFZ nigdy.

1483466370-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
I po co było tyle sie wzbrania. :):) piękne krechy, gratulacje!!!!!
Opisz jeszcze raz objawy od owu.

Noooo takie grube te krechy są [emoji7]
Gratulacje!!!! [emoji173][emoji173][emoji173]
Spokojnych miesięcy

P.s to jeszcze nie pozytyw prawda?
Ovia niby mówi mi, że wg objawów to teraz, ale to moje pierwsze wpisy w nią więc nie jestem do końca przekonana
Zobacz załącznik 790020

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wg mnie pozytyw.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@luna2424 gratuluję !!! :D

Dziewczynki ja też tu jeszcze jestem, 34 cs...;)

Ja też prywatnie do gina, ale całkiem tanio bo 80zł za wizytę z usg i wszystkim co potrzeba (wymazy, cytologia- wszystko w cenie), jutro właśnie się wybieram ;)

reklama
Do góry