evelinia
Fanka BB :)
Luna2424 piękne kreseczki gratuluję i ściskam mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luna2424 piękne kreseczki gratuluję i ściskam mocno
Dokładnie i zero zrozumienia. Koleżankę kiedyś babka opierdzielila że się goli w miejscach intymnych jakby to była jej sprawa w ogóle...Dokładnie robią to chyba jak by były zmuszanie do swojej pracy.
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth sliczniutkie kreseczki na innym teście będą wyraźniejszeGratuuję! Piękne kreseczki!
Widziałam [emoji1] [emoji173]Aaa kochane patrzcie co dziś oglądałam jeden z moich ulubionych filmów
Ja też jeszcze nie w dwupaku [emoji55]
Ale taka mnie energia i pozytyw rozsadza po tym teście Luny że aż się chyba bzykne [emoji38]
Marc, który to twój cs?
Oj babki... takie pozytywne jesteście, że trudno się martwić przy was... szaloneHaha mnie też aż ochota naszla zaraz mąż pójdzie w ruch!!!
Też miałam taką opinię o kobietach - ginach i zawsze chodziłam do facetów - prywatnie. Ale po przeprowadzce nie wiedziałam do kogo iść, podpytałam znajomego chirurga i polecił mi ginkę - okazała się genialna. Troskliwa, delikatna, bardzo dbająca o pacjentki. Więc zdarzają się wyjątki... Prowadziła mi 2 ciąże - obie niełatwe. Mogę polecić każdemu. Co prawda prywatnie, ale uważam, że warto. Zresztą nie bierze dużo - stówa za wizytę z usg to naprawdę przyzwoita stawka.Ja też... baby są wredne
No i przyszła @ póki co plamienie niewielkie :-( echhhh :-(
Przede mną 4 cykl starań
Podobno prywatnie to mają lekarze zupełnie inne podejście.. właśnie się umowilam na wizytę
My tu zaraz same zostaniemy wszystkie już fasolki mają a my? Kiedy masz czas nadejdzie?[emoji20]
Oj babki... takie pozytywne jesteście, że trudno się martwić przy was... szalone
Też miałam taką opinię o kobietach - ginach i zawsze chodziłam do facetów - prywatnie. Ale po przeprowadzce nie wiedziałam do kogo iść, podpytałam znajomego chirurga i polecił mi ginkę - okazała się genialna. Troskliwa, delikatna, bardzo dbająca o pacjentki. Więc zdarzają się wyjątki... Prowadziła mi 2 ciąże - obie niełatwe. Mogę polecić każdemu. Co prawda prywatnie, ale uważam, że warto. Zresztą nie bierze dużo - stówa za wizytę z usg to naprawdę przyzwoita stawka.
A skąd jesteś? Szukam ciągle dobrego ginekologaOj babki... takie pozytywne jesteście, że trudno się martwić przy was... szalone
Też miałam taką opinię o kobietach - ginach i zawsze chodziłam do facetów - prywatnie. Ale po przeprowadzce nie wiedziałam do kogo iść, podpytałam znajomego chirurga i polecił mi ginkę - okazała się genialna. Troskliwa, delikatna, bardzo dbająca o pacjentki. Więc zdarzają się wyjątki... Prowadziła mi 2 ciąże - obie niełatwe. Mogę polecić każdemu. Co prawda prywatnie, ale uważam, że warto. Zresztą nie bierze dużo - stówa za wizytę z usg to naprawdę przyzwoita stawka.
Dajesz kobieto nadzieję napisz który to dziś dc ?