reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moje kreseczki po drożności 15 grudnia w tym samym cyklu.. ja po badaniu cierpiałam bardzo ale jak widać udało się...
Po kolei... usg i podstawowe badania...cytologia i posiew... bez tego nie da się..
Potem przyjęli mnie na oddział.. dostałam ketonal nospe w zastrzyku i na badanie... kładziesz się pod rentgenem.. zakładają wiernik.. wypuszczają kontrast i zdjęcie.. mnie bolało bo był nie drożny ale warto jak widać [emoji16] potem jak siadając to był ból ale i każda kobieta przechodzi to inaczej.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
HSG czy laparoskopia ?

reklama
A na co pomagają te ziolka? Ja jestem ziolkolubna to może i mi coś pomoże. W ogóle jestem uzależniona od herbat ziolowych :laugh2:
Mi na owulację. Bez ziółek jej nie miałam, tylko jak brałam clo, a jak przestałam to owu brak. Zaczęłam 2.5 miesiąca temu ziółka pić i już dwie owu za mną :D

Objawy...28dc brak @ a u mnie cykle max 24dni ale 23 robiłam test i biel vizira..ciągnięcie pod pempkiem i tak jakbym tam jabłko gdzieś miała... śluzu mega dużo.. i ta moja temperatura 37.3 a w standardzie miałam 35.1 .... piersi obolałe bardzo i krzyż boli... ogólnie zmęczona jak przy przeziębieniu.. jutro będę dzwonić do lekarza a potem muszę pomyśleć jak to oznajmić moim córką 12 i 14 lat [emoji16]

Mi na owulację. Bez ziółek jej nie miałam, tylko jak brałam clo, a jak przestałam to owu brak. Zaczęłam 2.5 miesiąca temu ziółka pić i już dwie owu za mną :D
Aha ale jak się nie wie czy się ma owulacje to nie zaszkodzi chyba co? W sumie nie miałam nigdy monitoringu więc nawet nie wiem czy owu jest. Jedynie owu testy ale one tylko wskazują że organizm się do owulki przygotowuje...

A może znasz sposób żeby wyleczyć torbiele? ;)
Ziółka piję, nie jest źle ;)
No dobrze, że coraz mniej nas ;)
A u mnie "pojawia się i znika i znika"...Zaplamiłam i znowu nic. Pewnie będzie jak w zeszłym miesiącu :( Torbieli pewno się nie pozbyłam... Ciekawe co dalej...
Spark, a jak jest niedrożny jajowód to torbiele mogą nie zejść?

Tak więc..zawołałam mojego J jak tylko zobaczyłam cień i daje mu test a on..co co? Nic?..więc pytam..ile kresek widzisz
..a on że jedną.. więc ja na to przyjrzyj się a on taka radość...dwie [emoji16]...
Co do starań.. w lutym by było dwa lata... w czerwcu przeprowadziłam się do Olsztyna i tu w klinice niepłodności dostałam skierowanie na badanie drożności... zrobiłam je 15 grudnia w swoje urodziny.. jak się okazało lewy drożny prawy udrożniony w trakcie badania... jeszcze ta lekarka która mi je robiła powiedziała... masz Kasia od nas prezent... i za 3 dni przez kolejne 3 dni z łóżka nie wychodzić z mężem... tak też się stało..z czego tak jak mówiłam to był niby cykl bez owulacyjny ..tak powiedział inny lekarz tego samego dnia.. do tego zwiększenie lepkości nasienia mojego J i antybiotyki bo miał kiepskie wyniki badania posiewu.. więc teraz w styczniu mieliśmy mieć inseminacje... dziwić się że nie wierzyłam że się uda?

Super , jest radość:)

reklama
Nie zostaniecie same, póki co też jestem. Dzisiaj byłam u gina, dał nam ostatni miesiąc starań. Jeśli się nie uda badamy drożność jajników. Czy któraś z Was to przechodziła? Pomogło? Jak wyglądało?
Luna ale piękne krechy Gratulacje
Ja tez jeszcze zostałam [emoji1] dziś 17 dc

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry