reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wogóle to cześć wszystkim ja jak zwykle na bierząco jestem bo potrzytuje Was :) no i trzymam kciuki oczywiście za siebie i całą reszte :)
Kochane moje 2 dni temu w nocy ok 3 miałam okropny ból w pachwinie tak jakby ktos mi tam wrzatek wylał i tak trzymało dopóki nie wstałam do pracy.Bolą mnie też końcówki brodawek. Owu miałam 28.12 dni płodne skończyły sie 1.01. i swedzą jak diabli piersi.

reklama
Ale czasem pojawia się plamienie nawet lekkie krwawienie w terminie przypadajacym na @

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Ja takie dzisiaj mialam... plamiłam na brązowo, ale skąpo... i ustało... nic już nie ma.. nie wiem co myśleć... robilam wczoraj test i negatywny ale wg mnie za szybko to było.. jak @ nie przyjdzie to zatestuje w piątek, zobacze... ale to co miałam to ewidentnie plamienie było od rana do popołudnia i koniec.

reklama
Do góry