arrow92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mówiłam?... mówiłam... było słuchać... ale krechy wypasione. aż słów brak...
Zdecydowanie :-) mój gin jest super, nie zmienię go, chodzę do niego od 7 lat, zawsze dokładnie przebada, wszystko wytłumaczy, pożartuje :-) poza tym pamięta co u kogo słychać, zawsze pogada, jak mam jakiś problem, to mogę do niego podejsc zapytać i nic nie płacę, jak potrzebuję receptę, to tylko pisze SMS :-)
Ja też wolę facetow bo kobieta jest mniej delikatna.. Ja jestem zapisana na środę prywatnie 1 raz. Za wizytę 150 zł. Myślę że to jeszcze nie tak źle..Powiem Ci szczerze, że miał dla mnie do 30minut. Spokojnie wysłuchał, doradził, pogadał zbadał wziął wymaz na cytologię bo juz z 6 lat nie badałam sie i nawet usg zrobił za darmo. Ale o nim dowiedziałam sie od znajomej wiec chyba dlatego zdecydowałam sie pójść do niego ;-)
Wogole to wole mężczyzn ginekologów :-) dla mnie sa bardziej delikatniejsi od kobiet i wogole konkretni
Na NFZ Nie ma się takiego kontaktu ze swoim lekarzem..Zdecydowanie :-) mój gin jest super, nie zmienię go, chodzę do niego od 7 lat, zawsze dokładnie przebada, wszystko wytłumaczy, pożartuje :-) poza tym pamięta co u kogo słychać, zawsze pogada, jak mam jakiś problem, to mogę do niego podejsc zapytać i nic nie płacę, jak potrzebuję receptę, to tylko pisze SMS :-)
Ja też... baby są wredneJa też wolę facetow bo kobieta jest mniej delikatna.. Ja jestem zapisana na środę prywatnie 1 raz. Za wizytę 150 zł. Myślę że to jeszcze nie tak źle..
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie robią to chyba jak by były zmuszanie do swojej pracy.Ja też... baby są wredne