reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Luna gratulacje!!!! Od początku czułam że coś jest na rzeczy!!!! Jeszcze Was dobrze nie znam i nie znam każdej historii ale każdemu kibicuje z całego serca.

Ha piszecie o złotych strzałach. U nas w tym cyklu tak właśnie było. Przytulanki tylko raz w nocy 3/2 dni przed owu. Jak to nie był złoty strzał to ciężko widzę nasze starania, bo nie wiem czy uda mi się jeszcze męża namówić. My to po prostu musimy wpadkę zaliczyć bo tak to za dużo wątpliwości. Dzisiaj w robocie pomyślałam że jeśli się uda to będę miała przychlapane bo to byłby najgorszy moment w pracy na ciążę. Ale nie nastawiam się zupełnie bo niby czemu miałoby nam się tak za pierwszym razem udać skoro tyle tu osób próbujących po tyle razy.... eh strasznie to wszystko jest skomplikowane i stresujace

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję wszystkim. Ja miałam na początku ciąży plamienia. Od dnia spodziewane miesiączki począwszy. Były to planie nią dwu dniowe i pojawiały się co weekend przez trzy tyg. Dostałam luteine po której żygalam okrągłą dobę ale pomogło. Jak mi ja odstawili natychmiast mi mdłości i wymioty minęły. A co do Lux to po 19 00 ma cc więc pewnie dzis juz jej nie będzie tu.

Gratuluję wszystkim. Ja miałam na początku ciąży plamienia. Od dnia spodziewane miesiączki począwszy. Były to planie nią dwu dniowe i pojawiały się co weekend przez trzy tyg. Dostałam luteine po której żygalam okrągłą dobę ale pomogło. Jak mi ja odstawili natychmiast mi mdłości i wymioty minęły. A co do Lux to po 19 00 ma cc więc pewnie dzis juz jej nie będzie tu.
Lux trzymaj się jesteś dzielna[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

1483466370-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Luna gratuluję !!! Piękne [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Bo jak chciałam pójść na NFZ to 2 miesiące musiałam czekać wiec zrezygnowałam ;-) a, ze myślałam o torbielach to poszłam :)
W sumie nigdy często nie chodziłam do ginekologów :-)

Do góry