Damy radę przecież kobieta jest silna.. wracając do mojego pytania chodzisz prywatnie czy NFZ do ginekologa?Musimy koniecznie heh :-)
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Damy radę przecież kobieta jest silna.. wracając do mojego pytania chodzisz prywatnie czy NFZ do ginekologa?Musimy koniecznie heh :-)
Lux trzymaj się jesteś dzielna[emoji1]Gratuluję wszystkim. Ja miałam na początku ciąży plamienia. Od dnia spodziewane miesiączki począwszy. Były to planie nią dwu dniowe i pojawiały się co weekend przez trzy tyg. Dostałam luteine po której żygalam okrągłą dobę ale pomogło. Jak mi ja odstawili natychmiast mi mdłości i wymioty minęły. A co do Lux to po 19 00 ma cc więc pewnie dzis juz jej nie będzie tu.
Luna gratuluję !!! Piękne [emoji173]
Damy radę przecież kobieta jest silna.. wracając do mojego pytania chodzisz prywatnie czy NFZ do ginekologa?
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom