reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My tu zaraz same zostaniemy wszystkie już fasolki mają a my? Kiedy masz czas nadejdzie?[emoji20]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jeszcze nie w dwupaku [emoji55]
Ale taka mnie energia i pozytyw rozsadza po tym teście Luny że aż się chyba bzykne [emoji38]

Marc, który to twój cs?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Nie wiem :-( ale płacze jak bóbr :-(
Moj mąż w pracy- wydaje mi sie, ze mi łatwo sie mowi , ze nic nie rozumie ..., ja sama po prostu nie mam sił :-(
Mfifi musi nam sie udać w końcu ... ile to tak bedzie trwać :-(
Tule mocno :* kiedyś na Nas wszystkie przyjdzie czas, widocznie ten na górze ma dla Nas na tą chwilę inny plan.
Ja odpuściłam totalnie dopadło mnie poprostu zobojętnienie. Nie zabezpieczamy się nadal ale nie licze nie zastanawiam się. Tak jest prościej...

Nie wiem :-( ale płacze jak bóbr :-(
Moj mąż w pracy- wydaje mi sie, ze mi łatwo sie mowi , ze nic nie rozumie ..., ja sama po prostu nie mam sił :-(
Mfifi musi nam sie udać w końcu ... ile to tak bedzie trwać :-(
Nikt mam tego nie powie.. musimy cierpliwie czekać [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry