reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny ja dziś byłam na zakupach i kupiłam testy owu na następny miesiąc bo w tym sobie odpuściłam testy. Wracam do domu akurat siku mi się chciało mówię a co tam sikne sobie a tu....
Wczoraj były przytulanki nawet fajnie było :)
No wiadomo że po jednym razie raczej małe szanse ale zobaczymy.
Czasami raz wystarczy :D jeszcze jutroo spróbujcie :D

reklama
Tak wiem, wiem... od 8dc tak działamy mniej więcej co 2 dni, ale jak już widzę to owu to zaczynam panikować i boję się przegapic "ten moment" ;)
Spokojnie, będą się czaić w środku na jajeczko :-) żyją przecież do kilku dni :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

U mnie 28dc i nadal nic piersi bolą..kręgosłup też i jestem taka przetrącona..ovia dała jeszcze 1 dzień do testowania więc czekam.. ale durna jestem bo w ciągu 21cs tyle było tych testów że mam lęk że znów nic..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U ciebie widze tez 28dc.. Tak jak u mnie.. U mnie lekkie plamienia ale poza tym zywej krwi nic ani brzuch nie boli na @.. Wczoraj test negatywny ale wydaje mi sie ze za szybko.. Zobacze czy plamienia to tylko plamienia czy przerodzi sie to w @. Trzymam kciuki za Ciebie:)

U ciebie widze tez 28dc.. Tak jak u mnie.. U mnie lekkie plamienia ale poza tym zywej krwi nic ani brzuch nie boli na @.. Wczoraj test negatywny ale wydaje mi sie ze za szybko.. Zobacze czy plamienia to tylko plamienia czy przerodzi sie to w @. Trzymam kciuki za Ciebie:)
Ja nawet plamienia 37.3 tempa a dziś czuje się fatalnie tak grypowo..wszystko mnie boli i w pachwinach czasem taki tempy ból..ale do piersi ..dotykać się nie mogę...też czekam jeszcze z testem bo mam wątpliwości wypatrując @ biegam do łazienki. I ja trzymam za Ciebie [emoji173]

Ja nawet plamienia 37.3 tempa a dziś czuje się fatalnie tak grypowo..wszystko mnie boli i w pachwinach czasem taki tempy ból..ale do piersi ..dotykać się nie mogę...też czekam jeszcze z testem bo mam wątpliwości wypatrując @ biegam do łazienki. I ja trzymam za Ciebie [emoji173]

Zatestuj jeśli to jest termin @ bo jak nie ciąża to nieźle cie rozlozylo i musisz się zacząć leczyć bo będzie gorzej. Może zacznij jeść czosnek jakieś inne naturalne sposoby póki się nie wyjaśni.
Oczywiście życzę 2 kreseczek i ZaciskaM kciuki żeby się udało ✊✊✊

Leeleeth gratuluję !!!

Testujacym którym wyszła biel współczuję :(((

Lux ty już pewnie po :) to są teraz te najpiękniejsze chwile.

Ja mam w pt dostać @ nie liczę na cud bo tsh 3.04 to wiadomka nic z tego nie będzie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co bardzo te objawy obiecujące.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry