reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak po cichu liczę na córeczkę, ale najważniejsze by zdrowe było [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wróżka Natalia prawdę Ci powie - będzie córa! :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Ania dawaj zatestujemy razem!!! Ja dzisiaj kupuje jakiś lepszy test. Bo jakiś paski to słabo wychodzą !
Ja tez jestem w 31 dc, a nóż i u Ciebie wyjdzie ?!
Ja też nie mam żadnych objawów, może lekkie mdłości wiec chyba bardziej ze stresu niż od hormonów

Wiesz co, ja się wstrzymam do piątku. Raczej nie ma szans na cud, więc się nie nastawiam. Dziewczyny mnie wczoraj wkręciły ;)
U mnie wszystkie znaki bardziej świadczą za potężnymi zaburzeniami hormonalnymi niż za ciążą :( Przy takich torbielach, 3 razy dziennie orgametrilu, uderzeniach gorąca i dreszczach na przemian to raczej ciąży się nie spodziewam... :(
Może jednak powinnam pogodzić się z wiekiem i zakończyć mrzonki o ciąży. Prędzej menopauzę powitam niż dzidziusia... :(

Ja też w szoku jestem, ten cykl nie miał prawa sie udać! Niby owu miałam 19 a byłam dwa dni później u gina to na usg widział pęcherzyk który nie pękł, dostałam luteinę której nie wzięłam bo karmie i nie dałam rady odstawić tak natychmiast małego. Przytulanki miałam 17, wiec niespodziewalam sie niczego i nadal nie jestem pewna czy coś z tego bedzie

Mi gin mówił po IUI ze nie będziemy robić monitoringu po ,żebym sie nie stresowała ze pecherzyk nie pękł, bo moze byc tak ze pecherzyk wypuści jajo ale nie pęknie, nie zacznie sie zapadać jeszcze chwile i nawet moze jeszcze urosnąć, ale owulacja była. I stad wlasnie mylne stwierdzenia ginow ze jest torbiel a okazuje sie ze ciąża. Oczywiście tez moze zawsze gin noe zauważyć innego pęcherzyka który pękł poza ta torbielą.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Widzę cień :-)

Wspaniale :) koniecznie powtórz za dzień lub dwa z samego rana :)

A swoją drogą słyszałyście dziewczyny o tym, że testy owulacyjne mogą wykryć ciąże wcześniej niż test ciążowy?

Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno poziom LH utrzymuje się nadal na wysoki poziomie tuż po zagnieżdżeniu, więc jeżeli przez kilka dni z rzędu (dłużej niż powinno to być) test owulacyjny jest pozytywny to może to świadczyć o ciąży. Co wy o tym sądzicie?

U mnie 28dc i nadal nic piersi bolą..kręgosłup też i jestem taka przetrącona..ovia dała jeszcze 1 dzień do testowania więc czekam.. ale durna jestem bo w ciągu 21cs tyle było tych testów że mam lęk że znów nic..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja dziś byłam na zakupach i kupiłam testy owu na następny miesiąc bo w tym sobie odpuściłam testy. Wracam do domu akurat siku mi się chciało mówię a co tam sikne sobie a tu....
Wczoraj były przytulanki nawet fajnie było :)
No wiadomo że po jednym razie raczej małe szanse ale zobaczymy.

Załączniki

• 20170103_130037.jpg
    20170103_130037.jpg
    193,9 KB · Wyświetleń: 107
Do góry