Lanvin
Fanka BB :)
Wróżka Natalia prawdę Ci powie - będzie córa!Tak po cichu liczę na córeczkę, ale najważniejsze by zdrowe było [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróżka Natalia prawdę Ci powie - będzie córa!Tak po cichu liczę na córeczkę, ale najważniejsze by zdrowe było [emoji16]
Wiesz co, ja się wstrzymam do piątku. Raczej nie ma szans na cud, więc się nie nastawiam. Dziewczyny mnie wczoraj wkręciłyAnia dawaj zatestujemy razem!!! Ja dzisiaj kupuje jakiś lepszy test. Bo jakiś paski to słabo wychodzą !
Ja tez jestem w 31 dc, a nóż i u Ciebie wyjdzie ?!
Ja też nie mam żadnych objawów, może lekkie mdłości wiec chyba bardziej ze stresu niż od hormonów
Ja też w szoku jestem, ten cykl nie miał prawa sie udać! Niby owu miałam 19 a byłam dwa dni później u gina to na usg widział pęcherzyk który nie pękł, dostałam luteinę której nie wzięłam bo karmie i nie dałam rady odstawić tak natychmiast małego. Przytulanki miałam 17, wiec niespodziewalam sie niczego i nadal nie jestem pewna czy coś z tego bedzie
Niekoniecznie, pik LH moze trwać kilka godzin, a owu dopiero po 24-36h.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę cień :-)
Kochana, najlepiej co dwa dni, plemniory będą silniejsze :-)Dzisiaj powtórzyłam test owu i wyszły dwie kreski, to chyba trzeba już dzisiaj ponownie rozrabiać? Czy lepiej dzisiaj i jutro?
Matko, dziś wtorek... To 30 dc...Sorki 31 dc...
Tak wiem, wiem... od 8dc tak działamy mniej więcej co 2 dni, ale jak już widzę to owu to zaczynam panikować i boję się przegapic "ten moment"Kochana, najlepiej co dwa dni, plemniory będą silniejsze :-)