reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja się łudzę trochę, ale jakoś nieprzekonana jestem. To by był super prezent na Nowy Rok, zobaczymy...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja też w szoku jestem, ten cykl nie miał prawa sie udać! Niby owu miałam 19 a byłam dwa dni później u gina to na usg widział pęcherzyk który nie pękł, dostałam luteinę której nie wzięłam bo karmie i nie dałam rady odstawić tak natychmiast małego. Przytulanki miałam 17, wiec niespodziewalam sie niczego i nadal nie jestem pewna czy coś z tego bedzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, jakiś badziew znalazłam w domu. Czułość 20 coś tam... Ale to nie ciąża. Nie czuje się na ciążę. :(

Ania dawaj zatestujemy razem!!! Ja dzisiaj kupuje jakiś lepszy test. Bo jakiś paski to słabo wychodzą !
Ja tez jestem w 31 dc, a nóż i u Ciebie wyjdzie ?!
Ja też nie mam żadnych objawów, może lekkie mdłości wiec chyba bardziej ze stresu niż od hormonów

jak wzięłam temp z 01.01 jako dobrze zbadaną to wyznaczyło mi owu na 13 dc
temp była mierzona o 08:30 a zawsze jest o 06:30 i wtedy tez poszłam spac o drugiej w nocy powinnam brac ja pod uwagę czy nie?

Ja też w szoku jestem, ten cykl nie miał prawa sie udać! Niby owu miałam 19 a byłam dwa dni później u gina to na usg widział pęcherzyk który nie pękł, dostałam luteinę której nie wzięłam bo karmie i nie dałam rady odstawić tak natychmiast małego. Przytulanki miałam 17, wiec niespodziewalam sie niczego i nadal nie jestem pewna czy coś z tego bedzie

To może córa będzie :-) silne plemniory się trafiły :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry