reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nawet plamienia 37.3 tempa a dziś czuje się fatalnie tak grypowo..wszystko mnie boli i w pachwinach czasem taki tempy ból..ale do piersi ..dotykać się nie mogę...też czekam jeszcze z testem bo mam wątpliwości wypatrując @ biegam do łazienki. I ja trzymam za Ciebie [emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 27dc i tak samo jak u Ciebie... brzuch mnie nie boli jak na @
Piersi tez mnie bolą, ale nie nastawiam sie.
Test nie wiem czy robić czy nie robić.
Plamienia jak przez cały okres po owu jakby śluz, ale szybko wysycha.
Cały czas nie potrafię zbadać szyjki macicy po prostu nie umiem tego zrobić.
Głowa boli i plecy jakby kręgosłup
Uczucie mokra w środku i tyle
Humor dopisuje, ale chyba jestem przemęczona ostatnio

reklama
Tez nie bardzo rozumiem tych faz lutealnych
W 9dc pęcherzyk 19mm wgl lekarza owu powinna byc w 11-12 dc, seksy tez tak były.
Ale jak tu liczyć cykle skoro mam co 28? Normalnie skoro owu np wypada wcześniej?
Czy któraś potrafi mi to wyjaśnić Kochane moje :-)?

Tez nie bardzo rozumiem tych faz lutealnych
W 9dc pęcherzyk 19mm wgl lekarza owu powinna byc w 11-12 dc, seksy tez tak były.
Ale jak tu liczyć cykle skoro mam co 28? Normalnie skoro owu np wypada wcześniej?
Czy któraś potrafi mi to wyjaśnić Kochane moje :-)?
Jeśli owulacja ok. 11dc a cykle 28 dni to faza lutealna lekko wydłużona i tyle :)

Aj tam aj, wielu dziewczynon się tu udawało mimo, że spisywały cykl na straty :D trzymam kciuki ;)
Dzięki Spark nie sądzę by się udało nawet zbytnio ten cykl się nie staralam. Jak alkoholu zero to teraz i piwko popilismy i winko i tak jakoś brak seksow. Już niedługo urlop i bardziej o tym staram się myśleć :-) Następna @ 16.01 lub 17.01 lub nawet 18.01 jeśli owu się przesunelo.

Wspaniale :) koniecznie powtórz za dzień lub dwa z samego rana :)

A swoją drogą słyszałyście dziewczyny o tym, że testy owulacyjne mogą wykryć ciąże wcześniej niż test ciążowy?

Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno poziom LH utrzymuje się nadal na wysoki poziomie tuż po zagnieżdżeniu, więc jeżeli przez kilka dni z rzędu (dłużej niż powinno to być) test owulacyjny jest pozytywny to może to świadczyć o ciąży. Co wy o tym sądzicie?
ja po pozytywnym teście ciążowym robiłam jeszcze przez kilka dni testy owulacyjne bo mi zostały i były wszystkie pozytywne.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Hej. :) dzisiaj 36 dc (od ronienia), cykle srednio 36dni. Test z rana negatywny. Bóle @ i czestomocz. Dzisiaj pojawiła się plamka brązowa na bieliźnie. Czy to może być już @? Czy może jednak się udało i wziąć dupka w razie Co... ?? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry