reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej. :) dzisiaj 36 dc (od ronienia), cykle srednio 36dni. Test z rana negatywny. Bóle @ i czestomocz. Dzisiaj pojawiła się plamka brązowa na bieliźnie. Czy to może być już @? Czy może jednak się udało i wziąć dupka w razie Co... ?? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

O co chodzi z tym dupkiem? Bo ja kompletnie nie rozumiem o co chodzi :(

Wróżka Natalia prawdę Ci powie - będzie córa! :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

Oby się sprawdziło tyle lat czekam na córkę, od drugiej ciąży tj 13 lat

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Dziewczyny ja dziś byłam na zakupach i kupiłam testy owu na następny miesiąc bo w tym sobie odpuściłam testy. Wracam do domu akurat siku mi się chciało mówię a co tam sikne sobie a tu....
Wczoraj były przytulanki nawet fajnie było :)
No wiadomo że po jednym razie raczej małe szanse ale zobaczymy.

Jeden raz w zupełności wystarczy!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Ja nawet plamienia 37.3 tempa a dziś czuje się fatalnie tak grypowo..wszystko mnie boli i w pachwinach czasem taki tempy ból..ale do piersi ..dotykać się nie mogę...też czekam jeszcze z testem bo mam wątpliwości wypatrując @ biegam do łazienki. I ja trzymam za Ciebie [emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mierzylam tylko pod pacha. Wiem ze to niemiarodajne bo nie mierzy sie pod pacha ale tez do 37 mi dobija. Wieczorami jest mi zimno.. A bol w pachwinach mialam pare dni temu. Piersi nie bola ale sa pelne. Nie wiem co myslec.. Pewnie niepotrzebnie sie nastawiam a teraz po tych plamieniach juz nie wiem czego sie spodziewac. Plamienia ustaly..

reklama
Do góry