reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak, dzwonilam do niego w drodze do szpitala i po szpitalu.. Pech chcial ze swoj dyzur mial do 16 a mnie zlapalo przed sama 19...
Kazal mi lezec, leki brac i sie nie przejmowac bo nie takie krwiaki sie wchlanialy... Pociesza mnie fakt, ze kolezanka tez miala.. Czesc sie oproznila czesc wchlonela i smiga teraz po miescie zadowolona....
A to jest krwiak podkosmówkowy? Wiesz jakich dokładnie jest rozmiarów?
Ja miałam 3x2 cm w tamtym okresie znajdował się pod całym łożyskiem. Lekarz nie był zadowolony dodatkowo brałam cyclonamine i wystarczyły 2 tygodnie solidnego leżenia. Ważne żeby łożysko dobrze się wykształciło. Będzie dobrze, trzeba mocno wierzyć w tą istotke ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A to jest krwiak podkosmówkowy? Wiesz jakich dokładnie jest rozmiarów?
Ja miałam 3x2 cm w tamtym okresie znajdował się pod całym łożyskiem. Lekarz nie był zadowolony dodatkowo brałam cyclonamine i wystarczyły 2 tygodnie solidnego leżenia. Ważne żeby łożysko dobrze się wykształciło. Będzie dobrze, trzeba mocno wierzyć w tą istotke ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, podkosmowkowy, tez 3xna nie wiem ile... Mi zwiekszyli dawke dupka tylko. Ale bede jeszcze dzis dzwonic do swego gina to z nim pogadam co i jak

Tak, dzwonilam do niego w drodze do szpitala i po szpitalu.. Pech chcial ze swoj dyzur mial do 16 a mnie zlapalo przed sama 19...
Kazal mi lezec, leki brac i sie nie przejmowac bo nie takie krwiaki sie wchlanialy... Pociesza mnie fakt, ze kolezanka tez miala.. Czesc sie oproznila czesc wchlonela i smiga teraz po miescie zadowolona....
No widzisz, Twój gin ma rację, zresztą zna Twój przypadek i wie co należy teraz robić. Głowa do góry [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

leeleth ja widze kręchę, wczoraj nic nie widziałam
Emzilka trzyma kciuki aby krwiak się wchłonął &&&
u mnie 16dc temp. troche poszła w góre ale owu jeszcze nie wyznaczyło.. zastanawiam się czy dziś podziałać jeszcze żeby później nie było...
możecie zerknąć na mój wykres i doradzić ?

Leeleth cienik jest :) już jesteś po terminie @?
Ja się jakoś nie umiem cieszyć z tych cieni. U mnie była widoczna na żywo kreska bez dopatrywania się i poszło. Ale takie życie.
Tobie życzę wszystkiego najlepszego :)

Witam dziewczynki
Właśnie kolejny dzień mi niedobrze, myślę sobie sikne zobaczymy. Niestety biel :sad:
No to u mnie to samo. Wczoraj cały dzień mdłości, dziś na dzień dobry mdłości... Mam dość... Naćpała bym się leków, ale boję się, że może jednak test się pomylił...
Wszystko przez wczorajsze wkręcanie dziewczyn :p

reklama
Do góry