reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Współczuję.. bardzo boli jak ktoś z twojego otoczenia jest w ciąży. Czasem aż serce mnie sciska..

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzeba przestawić myślenie. Bratowa męża jest w ciąży i koleżanka z pracy. Bardzo się cieszę z ich stanu i nawet przez chwile nie poczułam żalu. Na nas też przyjdzie kolej. :*

reklama
Kochana trzeba przestawić myślenie. Bratowa męża jest w ciąży i koleżanka z pracy. Bardzo się cieszę z ich stanu i nawet przez chwile nie poczułam żalu. Na nas też przyjdzie kolej. :*
Ja się bardzo cieszę to nie jest zazdrość czy coś. Tylko razem z radością jest smutek, że nam znowu nie wyszło.

@Bulbasek jestem po terminie 3 dni, ja też umiarkowanie się cieszę. Na razie w szoku, że wyszło w cyklu w którym nie powinno sie udać, wiec może to byc ciąża biochemiczna, ale jest nadzieja i z każdym dniem rośnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm,jak u Ciebie po terminie słabe kreski, to może ja też zrobię...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry