reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Leeleth cienik jest :) już jesteś po terminie @?
Ja się jakoś nie umiem cieszyć z tych cieni. U mnie była widoczna na żywo kreska bez dopatrywania się i poszło. Ale takie życie.
Tobie życzę wszystkiego najlepszego :)

@Bulbasek jestem po terminie 3 dni, ja też umiarkowanie się cieszę. Na razie w szoku, że wyszło w cyklu w którym nie powinno sie udać, wiec może to byc ciąża biochemiczna, ale jest nadzieja i z każdym dniem rośnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Bulbasek jestem po terminie 3 dni, ja też umiarkowanie się cieszę. Na razie w szoku, że wyszło w cyklu w którym nie powinno sie udać, wiec może to byc ciąża biochemiczna, ale jest nadzieja i z każdym dniem rośnie

Ja Kochana Tobie życzę jak najlepiej. Musi się udać :* ja też już myślę o tym co bedzie a musi byc dobrze :)

Leeleeth gratulacje [emoji4]

U mnie biel niestety [emoji17] czekam na @ i badania i monitoring....trzeba się wziąć porządnie za te starania bo wiek juz nie pozwala na lajtowe podejście do tematu [emoji123]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

No to ja już na pewno w tym miesiącu nie zajde. Jak sobie przed chwilą sprawdzałam sluz to aż się poplakalam. Mąż nie miał ochoty na przytulanki wczoraj a wczoraj miałam szczyt sluzu :(
Ja już naprawdę z nim nie mogę :(
Już depresię jakas łapie przez to. Taka mam wizję przed oczami że w takim tempie albo będziemy się zapladniac kilka lat albo w ogóle dzieci nie będziemy mieć. A wkoło wszyscy w ciąży. Dziś kolejna koleżanka mi powiedziała że jest w ciazy.
Współczuję.. bardzo boli jak ktoś z twojego otoczenia jest w ciąży. Czasem aż serce mnie sciska..

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Emzilka, odpoczywaj! Wszystko bedzie dobrze! U mnie w 2013 na sierpniowkach tez była dziewczyna z krwiakiem i to dość sporym, a wszystko skończyło sie dobrze [emoji6][emoji8] trzymam kciuki [emoji110]
My dzisiaj rozpoczęliśmy pierwsze starania w tym cyklu.. 9 dzień. Po wszystkim pomyślałam o świecy no wiec tyłek w górę i próbuje, a moj M wychodzi z łazienki i mówi : a co ty chcesz żeby ci te plemniki do mózgu dotarły [emoji849][emoji23] ciołek jeden [emoji23] odechciało mi się ze śmiechu wiec trzymam poduszkę pod tyłkiem to chociaż głupio nie skomentuje [emoji12]

Oh.. ci faceci[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry