reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

leeleeth - nie napisałaś czy życzenia moje doszły .... bo ja tam właśnie Ci brzuszka życzyłam :) Gratuluję kreski :)

@ Nessi dostałam Twoje życzenia, ale mi głupio bo sprzątając na pianinie w koszyczku do wszystkiego znalazłam nie wysłana kartkę do Ciebie [emoji52]
Straszna ze mnie zapominalska, już cztery listy plus Twoja kartka czekają na wysyłkę i tak łażę i dojść na pocztę nie mogę a jak jestem to zapominam. Wiesz wyślę Ci kartkę brzuszkową wraz z moimi życzeniami świątecznymi, których nie dostałaś. Raz jeszcze przepraszam. Dziękuje za piękne słowa, nosze Twoja kartkę w portfelu, tak mi sie podobały Twoje życzenia [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ Nessi dostałam Twoje życzenia, ale mi głupio bo sprzątając na pianinie w koszyczku do wszystkiego znalazłam nie wysłana kartkę do Ciebie [emoji52]
Straszna ze mnie zapominalska, już cztery listy plus Twoja kartka czekają na wysyłkę i tak łażę i dojść na pocztę nie mogę a jak jestem to zapominam. Wiesz wyślę Ci kartkę brzuszkową wraz z moimi życzeniami świątecznymi, których nie dostałaś. Raz jeszcze przepraszam. Dziękuje za piękne słowa, nosze Twoja kartkę w portfelu, tak mi sie podobały Twoje życzenia [emoji173]️

Nic się nie stało żaba ... trafiły na siebie dwie zapominalskie... :) Tylko tym razem postanowiłam doprowadzić to do końca :D
Gratuluję z całego serca ...i życzę spokojnych 9 mc - zapraszam też na wrześniówki do Nas :D Będzie się działo!

Biore dupka, kazali zwiekszyc dawke, lezec...
Nie polozyli mnie bo nie bylo wskazan... Nawet nie wiem czy bym chciala...
Ja też miałam krwiaka w drugiej ciąży, leżałam 2 miesiące bo był duży, miałam zakaz jakichkolwiek akcji z mężem, ale wszystko skończyło się dobrze. bądź dobrej myśli. Serduszko bije, więc maluszek żyje. To najważniejsze. Jeśli masz taką możliwość to rzeczywiście poleż jakiś czas - tzn kilka tygodni... Wtedy ryzyko jest jeszcze mniejsze. Będzie dobrze, choć wiem, jakim szokiem jest krwawienie w ciąży.
Jeszcze ten paskowy test, nie miałam czasu wyskoczyć do rossmana ani apteki wczoraj. Ale widać pasek, może i cień ale jest wyraźniejszy niż ostatnio
faca86bef110e90cdca5e8d65c8df31c.jpg

Widać!!! Cień ale jest!

Nic się nie stało żaba ... trafiły na siebie dwie zapominalskie... :) Tylko tym razem postanowiłam doprowadzić to do końca :D
Gratuluję z całego serca ...i życzę spokojnych 9 mc - zapraszam też na wrześniówki do Nas :D Będzie się działo!

Siedzę i płaczę i boje sie uwierzyć, wg kalendarza jestem w 5tyg(4t2d) taka Maleńka Miłość rośnie [emoji173]️

Ja też miałam krwiaka w drugiej ciąży, leżałam 2 miesiące bo był duży, miałam zakaz jakichkolwiek akcji z mężem, ale wszystko skończyło się dobrze. bądź dobrej myśli. Serduszko bije, więc maluszek żyje. To najważniejsze. Jeśli masz taką możliwość to rzeczywiście poleż jakiś czas - tzn kilka tygodni... Wtedy ryzyko jest jeszcze mniejsze. Będzie dobrze, choć wiem, jakim szokiem jest krwawienie w ciąży.

Widać!!! Cień ale jest!

Nie zamierzam opuszczac lozka najdluzej jak to mozliwe... Akcji z mezem i tak nie bylo, bo sie balam...
@leeleeth gratulacje!!!

reklama
magoo skończyło się niedowierzanie a zaczął się strach :)
Ja wiem - to jest bardzo zaraźliwa choroba, no i strasznie przewlekła - 9 miesięcy to cholerstwo trwa i nie poradzisz - choćbyś nie wiem jak się męczyła, to musisz swoje odcierpieć... Z objawów typu mdłości, wymioty, oraz wk... permanentny urośnie Ci wielki brzuch... będziesz wyglądać jak słoń, chodzić jak słoń i czuć się jak żmija po zjedzeniu myszki komputerowej... ale najgorsze przychodzi na koniec. Na końcu ból brzucha osiąga swoje apogeum a wszyscy z nieznanych przyczyn się cieszą... Ale potem jest jeszcze gorzej.... jak już ból brzucha minie, to wymioty, nudności i wk.. zmieniają się w ckliwość, ćwierkanie i permanentną bezsenność... i zmieniasz się w mleczarnię samobieżną z funkcją zmieniania śmierdzących pieluch i lulania wszystkiego co popadnie... I, co gorsza - te długofalowe efekty nigdy nie mijają... przechodzą potem w fazę uśpienia, albo zmieniają się w funkcję "chcę następne"... ale już nigdy, przenigdy nie będziesz normalna. Jest czego się bać...

Do góry