reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emzilka, odpoczywaj! Wszystko bedzie dobrze! U mnie w 2013 na sierpniowkach tez była dziewczyna z krwiakiem i to dość sporym, a wszystko skończyło sie dobrze [emoji6][emoji8] trzymam kciuki [emoji110]
My dzisiaj rozpoczęliśmy pierwsze starania w tym cyklu.. 9 dzień. Po wszystkim pomyślałam o świecy no wiec tyłek w górę i próbuje, a moj M wychodzi z łazienki i mówi : a co ty chcesz żeby ci te plemniki do mózgu dotarły [emoji849][emoji23] ciołek jeden [emoji23] odechciało mi się ze śmiechu wiec trzymam poduszkę pod tyłkiem to chociaż głupio nie skomentuje [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha z tymi facetami:p

reklama
Lux, trzymam mocno kciuki za Ciebie!! :*

Testuj dalej, a nuż wlasnie cien teraz sie pojawi..

na pierwszy rzut oka nie widac, ale ja tak chyba widze miejsce ktore ma potencjal na cien cienia :).... zrob jutro!!!

potwierdzam - DOZ super testy (jak i identyczne testy Nordtest)

Widac cienia!!! :):):) testuj jutro znowu! :)

Jest nadzieja na fasolke!! :) Kochana, ja juz kilka przypadkow tu na forum poznalam, ze gin stwierdzil, ze pecherzyk nie pekl i jest torbiel, a sie okazalo, ze cykl zakonczony ciaza!
Sama 1,5 roku temu jak zaszlam, to zaszlam majac juz w jajniku od dawna torbiel czekoladowa, wiec torbiel w niczym nie przeszkadza!!! Nawet nie nazwalabym tego jako cudu, gdyby sie okazalo, ze jest fasolka u ciebie, bo wg mnie to bardzo mozliwe i normalne :)

mi kilkukrotnie pokazal cien przy becie <0,100. takze juz im nie ufam. a raz pokazal calkiem spoko cien w owulacje :D

Emzilka.... mocno trzymam kciuki, aby krwiak sie wchlonal... dobrze ze serduszko bije. gin cos zalecil na krwiaka? ja tez mialam krwiaka w straconej ciazy, choc nie krwawilam, po prostu na usg go bylo widac podczas standardowej wizyty. niestety nic mi wtedy gin nie zalecil.. ciekawa jestem co inni zalecaja.

Najprawdopodobniej tak. Kremowy sluz to progesteronowy.

U mnie dzisiaj 6dpo, jestem przeziebiona, smarkam, glos stracilam prawie, ciekawe czy potencjalny fasol da rade w takich warunkach...
Nie no proszę... Wkręcacie mnie :p Przecież robiłam usg w 16 dc. Torbiele na obu jajnikach. I już sobie odpuściliśmy, tym bardziej że 14dc bardzo mnie bolał jajnik w trakcie bzykania.
Sama już nie wiem co się dzieje :(

StorAnia a może jednak coś będzie:-)
Brałam orgametril 3 razy dziennie, leki przeciwbólowe, piłam alkohol...masakra... raczej nie ma szans...
Wracam z pracy i wszystko mi śmierdzi w tym tramwaju. A mdłości to mam takie, że aż mnie szarpie :( pewno jakaś jelitówka...

U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]
6509f301e131f961eb93e63b5a001d70.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth ja widzę cień kochana coś się kroi :D jutro powtórz koniecznie :happy:

Emzilka trzymaj sie! Odpoczywaj i nie stresuj sie. Bedzie dobrze, musi byc!
No i dzisiaj przyszedł ten malpiszon, spozniony 4 dni. Ten cykl odpuszczamy, moze następny też, z powodu tsh. Mój mezus musi sie zbadać.
Oczywiście będę Was odwiedzać i trzymać kciuki.
Miałam przez chwile takie doła... Czemu jednym sie udaje a drugim nie.. :(
Na szczęście filmowy wieczór przy winku z mężem pomógł..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje :(
O Boziu mam nadzieję, że będzie dobrze Emzilko brazowa miała krwiaka i na szczęście donosiła a krwiak się wchłonął więc wierzę, że u Ciebie będzie tak samo całuję was mocno i myśl pozytywnie

reklama
Emizilka trzymaj sie! Odpoczywaj i nie stresuj sie. Bedzie dobrze, musi byc!
No i dzisiaj przyszedł ten malpiszon, spozniony 4 dni. Ten cykl odpuszczamy, moze następny też, z powodu tsh. Mój mezus musi sie zbadać.
Oczywiście będę Was odwiedzać i trzymać kciuki.
Miałam przez chwile takie doła... Czemu jednym sie udaje a drugim nie.. :(
Na szczęście filmowy wieczór przy winku z mężem pomógł..

Szkoda, a kiedy zaczynacie od nowa??

Do góry