reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Emzilka trzymaj sie! Odpoczywaj i nie stresuj sie. Bedzie dobrze, musi byc!
No i dzisiaj przyszedł ten malpiszon, spozniony 4 dni. Ten cykl odpuszczamy, moze następny też, z powodu tsh. Mój mezus musi sie zbadać.
Oczywiście będę Was odwiedzać i trzymać kciuki.
Miałam przez chwile takie doła... Czemu jednym sie udaje a drugim nie.. :(
Na szczęście filmowy wieczór przy winku z mężem pomógł..
Głowa do góry Kochana :* ja w tym cyklu chce spróbować z luteina. Moim zdaniem tu leży przyczyna, bo powodzenie było, ale się nie zagniezdzil zarodek. Unormujesz tarczyce i organizm będzie gotowy na dzidzie. A może i wcześniej się to stanie wtedy kiedy się tego nie spodziewasz :) ja trzymam kciuki :*

Jeszcze ten paskowy test, nie miałam czasu wyskoczyć do rossmana ani apteki wczoraj. Ale widać pasek, może i cień ale jest wyraźniejszy niż ostatnio
faca86bef110e90cdca5e8d65c8df31c.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth piękny test to już nie żaden cień cienia tylko widoczna krecha. Gratulacje!!!

My wczoraj wracaliśmy z gór 7,5 godziny. Po 23 byliśmy w domu. Nawet nic nie rozpakowaniu tylko do łóżka. A teraz zbieram się do pracy a moje chlopaki jeszcze słodko śpią. A mnie głowa pęka ze zmęczenia.

Storania to biegnij po test i sikaj i chwal się. Trzymam kciuki.

Luna za ciebie również żeby to jednak nie była @.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry