sylwkaq90
Fanka BB :)
Pani doktor mówiła zeby wstrzymać się do kwietnia, ale nie wiem czy damy rade. Tak bardzo byśmy chcieli mieć swoje dzieciątko...Szkoda, a kiedy zaczynacie od nowa??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pani doktor mówiła zeby wstrzymać się do kwietnia, ale nie wiem czy damy rade. Tak bardzo byśmy chcieli mieć swoje dzieciątko...Szkoda, a kiedy zaczynacie od nowa??
Głowa do góry Kochana :* ja w tym cyklu chce spróbować z luteina. Moim zdaniem tu leży przyczyna, bo powodzenie było, ale się nie zagniezdzil zarodek. Unormujesz tarczyce i organizm będzie gotowy na dzidzie. A może i wcześniej się to stanie wtedy kiedy się tego nie spodziewasz ja trzymam kciuki :*Emzilka trzymaj sie! Odpoczywaj i nie stresuj sie. Bedzie dobrze, musi byc!
No i dzisiaj przyszedł ten malpiszon, spozniony 4 dni. Ten cykl odpuszczamy, moze następny też, z powodu tsh. Mój mezus musi sie zbadać.
Oczywiście będę Was odwiedzać i trzymać kciuki.
Miałam przez chwile takie doła... Czemu jednym sie udaje a drugim nie..
Na szczęście filmowy wieczór przy winku z mężem pomógł..
Według lekarza nie było owulacjiTo się dzieje, że w sama owu się bzykalisvie hehe.
StorAnia a może jednak coś będzie:-)
I przez Was jutro zrobię test I znowu dycha pójdzie w błoto, bo to na bank nie ciąża...To się dzieje, że w sama owu się bzykalisvie hehe.
I przez Was jutro zrobię test I znowu dycha pójdzie w błoto, bo to na bank nie ciąża...[/QUOTE
Hehehe, tak by poszła na głupoty. A tu szczytny cel .
Ja dopiero do domu weszłam..lędźwie mnie tak bolą i jajnik prawy ciągnie...czuję że jutro dostanę @
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom