reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a robilas test owu wczoraj albo przedwczoraj? pozytywny wychodzi 24-36h przed owu, wiec moze dizsiaj/wczoraj bylo owu, wiec test dzisiaj moze wyjsc juz negatywny.
a tez pytanie jakie masz testy owu? z allegro chyba nie wychodza nigdy w 100% pozytywne..

a dzien po okresie to ktory dc i ktory mialas wczoraj dc przy potencjalnej owu?
5 dc bo mam okres mniej więcej 4 dni. A owu mi wyliczyło na dziś czyli 14 dc ale mi się wydaje że byla wczoraj czyli 13dc lub dzień wcześniej 12dc bo już u mnie kremowy sluz dziś. A wczoraj mnie zalewalo normalnie.

reklama
To teraz jak i tak po ptakach to posucha do następnego plodnego. Niech chłop zateskni[emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
popieram :) wypość go tam porzadnie ;) ostatni raz przed okresem i potem juz az do plodnych zadnych zabaw i przytulanek ;)
Już taka zła jestem na niego, że go nie dotknę niech cierpi jak ja ;)
Chociaż ja mu się oprzeć czasem nie mogę nie tak jak on... jeszcze się pyta kiedy owulacje mam. To mu powiedziałam że się obudził poniewczasie.

a robilas test owu wczoraj albo przedwczoraj? pozytywny wychodzi 24-36h przed owu, wiec moze dizsiaj/wczoraj bylo owu, wiec test dzisiaj moze wyjsc juz negatywny.
a tez pytanie jakie masz testy owu? z allegro chyba nie wychodza nigdy w 100% pozytywne..

Dzisiaj robiłam, kupiłam w stacjonarnej aptece. Wydawało mi się, że poziom LH utrzymuje się wysoki także w czasie owulacji, no chyba że rzeczywiście była wczoraj, to wtedy test pewnie nic nie pokaże.

No to ja już na pewno w tym miesiącu nie zajde. Jak sobie przed chwilą sprawdzałam sluz to aż się poplakalam. Mąż nie miał ochoty na przytulanki wczoraj a wczoraj miałam szczyt sluzu :(
Ja już naprawdę z nim nie mogę :(
Już depresię jakas łapie przez to. Taka mam wizję przed oczami że w takim tempie albo będziemy się zapladniac kilka lat albo w ogóle dzieci nie będziemy mieć. A wkoło wszyscy w ciąży. Dziś kolejna koleżanka mi powiedziała że jest w ciazy.

Może ten cykl trzeba poczekać, chyva faktycznie twój rdgo potrzebuje, on widzi wszystko. Twoje emocje też udzielają się jemu. Wyluzujcie troszeczkę i nawet już będziesz wiedziała kiedy Bobo będzie:)

Emzilka, odpoczywaj! Wszystko bedzie dobrze! U mnie w 2013 na sierpniowkach tez była dziewczyna z krwiakiem i to dość sporym, a wszystko skończyło sie dobrze [emoji6][emoji8] trzymam kciuki [emoji110]
My dzisiaj rozpoczęliśmy pierwsze starania w tym cyklu.. 9 dzień. Po wszystkim pomyślałam o świecy no wiec tyłek w górę i próbuje, a moj M wychodzi z łazienki i mówi : a co ty chcesz żeby ci te plemniki do mózgu dotarły [emoji849][emoji23] ciołek jeden [emoji23] odechciało mi się ze śmiechu wiec trzymam poduszkę pod tyłkiem to chociaż głupio nie skomentuje [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry