Emzilka
Fanka BB :)
Lux, trzymam mocno kciuki za Ciebie!! :*
Testuj dalej, a nuż wlasnie cien teraz sie pojawi..
na pierwszy rzut oka nie widac, ale ja tak chyba widze miejsce ktore ma potencjal na cien cienia .... zrob jutro!!!
potwierdzam - DOZ super testy (jak i identyczne testy Nordtest)
Widac cienia!!! testuj jutro znowu!
Jest nadzieja na fasolke!! Kochana, ja juz kilka przypadkow tu na forum poznalam, ze gin stwierdzil, ze pecherzyk nie pekl i jest torbiel, a sie okazalo, ze cykl zakonczony ciaza!
Sama 1,5 roku temu jak zaszlam, to zaszlam majac juz w jajniku od dawna torbiel czekoladowa, wiec torbiel w niczym nie przeszkadza!!! Nawet nie nazwalabym tego jako cudu, gdyby sie okazalo, ze jest fasolka u ciebie, bo wg mnie to bardzo mozliwe i normalne
mi kilkukrotnie pokazal cien przy becie <0,100. takze juz im nie ufam. a raz pokazal calkiem spoko cien w owulacje
Emzilka.... mocno trzymam kciuki, aby krwiak sie wchlonal... dobrze ze serduszko bije. gin cos zalecil na krwiaka? ja tez mialam krwiaka w straconej ciazy, choc nie krwawilam, po prostu na usg go bylo widac podczas standardowej wizyty. niestety nic mi wtedy gin nie zalecil.. ciekawa jestem co inni zalecaja.
Najprawdopodobniej tak. Kremowy sluz to progesteronowy.
U mnie dzisiaj 6dpo, jestem przeziebiona, smarkam, glos stracilam prawie, ciekawe czy potencjalny fasol da rade w takich warunkach...
Kazala lezec i zwiekszyc dupka... To samo moj gin.. Lezec