reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, trzymam mocno kciuki za Ciebie!! :*

Testuj dalej, a nuż wlasnie cien teraz sie pojawi..

na pierwszy rzut oka nie widac, ale ja tak chyba widze miejsce ktore ma potencjal na cien cienia :).... zrob jutro!!!

potwierdzam - DOZ super testy (jak i identyczne testy Nordtest)

Widac cienia!!! :):):) testuj jutro znowu! :)

Jest nadzieja na fasolke!! :) Kochana, ja juz kilka przypadkow tu na forum poznalam, ze gin stwierdzil, ze pecherzyk nie pekl i jest torbiel, a sie okazalo, ze cykl zakonczony ciaza!
Sama 1,5 roku temu jak zaszlam, to zaszlam majac juz w jajniku od dawna torbiel czekoladowa, wiec torbiel w niczym nie przeszkadza!!! Nawet nie nazwalabym tego jako cudu, gdyby sie okazalo, ze jest fasolka u ciebie, bo wg mnie to bardzo mozliwe i normalne :)

mi kilkukrotnie pokazal cien przy becie <0,100. takze juz im nie ufam. a raz pokazal calkiem spoko cien w owulacje :D

Emzilka.... mocno trzymam kciuki, aby krwiak sie wchlonal... dobrze ze serduszko bije. gin cos zalecil na krwiaka? ja tez mialam krwiaka w straconej ciazy, choc nie krwawilam, po prostu na usg go bylo widac podczas standardowej wizyty. niestety nic mi wtedy gin nie zalecil.. ciekawa jestem co inni zalecaja.

Najprawdopodobniej tak. Kremowy sluz to progesteronowy.

U mnie dzisiaj 6dpo, jestem przeziebiona, smarkam, glos stracilam prawie, ciekawe czy potencjalny fasol da rade w takich warunkach...

Kazala lezec i zwiekszyc dupka... To samo moj gin.. Lezec

reklama
U mnie dziwna sytuacja :/ mam dzisiaj 15dc: bolą mnie jajniki i lekko piersi, a mimo to test owulacyjny jest ujemny :/ tempka też 0,2 w górę... może test się jednak myli?

Trzeba zwiększyć częstotliwość :D Mój sobie wziął do serca i co drugi dzień działamy czy płodne, czy nie ;) zobaczymy co z tego będzie...
Ale ja mam właśnie z nim problem bo odkąd się staramy to on nie bardzo. A wcześniej się opedzic nie mogłam. Razem podjęliśmy decyzję ja go do niczego nie zmuszalam

U mnie dziwna sytuacja :/ mam dzisiaj 15dc: bolą mnie jajniki i lekko piersi, a mimo to test owulacyjny jest ujemny :/ tempka też 0,2 w górę... może test się jednak myli?
a robilas test owu wczoraj albo przedwczoraj? pozytywny wychodzi 24-36h przed owu, wiec moze dizsiaj/wczoraj bylo owu, wiec test dzisiaj moze wyjsc juz negatywny.
a tez pytanie jakie masz testy owu? z allegro chyba nie wychodza nigdy w 100% pozytywne..

Tak, dzień po okresie. Czyli dupa chyba że niepokalane poczecie.
a dzien po okresie to ktory dc i ktory mialas wczoraj dc przy potencjalnej owu?

reklama
Do góry