Antonia2016
Fanka BB :)
Tak [emoji5]Dziewczyny a ja takie krótkie pytanie. Kremowy sluz to już po owulacji tak?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji5]Dziewczyny a ja takie krótkie pytanie. Kremowy sluz to już po owulacji tak?
Testuj dalej, a nuż wlasnie cien teraz sie pojawi..Kurcze, ale robiłam test we wtorek i w sobote i nic. Sobota to byl juz 3 dzien spoznienia. Dziś 33dc.
Lux wspolczuje Ci.. Wszystkie Trzymamy za Ciebie mocno kciuki!
na pierwszy rzut oka nie widac, ale ja tak chyba widze miejsce ktore ma potencjal na cien cienia .... zrob jutro!!!
potwierdzam - DOZ super testy (jak i identyczne testy Nordtest)DOZ to sieć aptek DBAM O ZDROWIE a test tak wygląda
Link do: DOZ PRODUCT Test ciążowy płytkowy, 1 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
Widac cienia!!! testuj jutro znowu!U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest nadzieja na fasolke!! Kochana, ja juz kilka przypadkow tu na forum poznalam, ze gin stwierdzil, ze pecherzyk nie pekl i jest torbiel, a sie okazalo, ze cykl zakonczony ciaza!A ja dziś tragedia... Zbiera mi się na wymioty.@ nie ma , 31 skończyłam orgametril... Czuje się fatalnie. W autobusie mało nie puściłam pawia...
mi kilkukrotnie pokazal cien przy becie <0,100. takze juz im nie ufam. a raz pokazal calkiem spoko cien w owulacjeZawsze możesz prywatnie iść na betę ona szybciej pokazuje niż test. Polecam rossmanowy test facelle ma dużo barwnika i szybko krechy widać. 5zł kosztuje a jest super.
Emzilka.... mocno trzymam kciuki, aby krwiak sie wchlonal... dobrze ze serduszko bije. gin cos zalecil na krwiaka? ja tez mialam krwiaka w straconej ciazy, choc nie krwawilam, po prostu na usg go bylo widac podczas standardowej wizyty. niestety nic mi wtedy gin nie zalecil.. ciekawa jestem co inni zalecaja.Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje
Najprawdopodobniej tak. Kremowy sluz to progesteronowy.Dziewczyny a ja takie krótkie pytanie. Kremowy sluz to już po owulacji tak?
Ojoj, współczuję Ci [emoji17] nie zatrzymali Cie na patologii albo coś? Odeslali do domu? A jakieś wskazania...leżenie itp masz?Poszlam siku i razem z moczem krew poszla... W 5 minut w szpitalu bylismy.. Zbadala mnie i tyle
A brzuch Cię bolał czy tylko krwawienie?Poszlam siku i razem z moczem krew poszla... W 5 minut w szpitalu bylismy.. Zbadala mnie i tyle
Matko co się stało ... skąd to cholerstwo? Co lekarz mówił?Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje
Lekarka skupila sie glownie na tym ze jak to mozliwe ze tak szybko zaszlam w ciaze po poronieniu... Ogolnie uspokoila sie jak serduszko zobaczyla.. Krwiak niewiadomo skad... Troche jeszcze cos bylo na papierze przy siku, ale podobno ma tak byc. Aby duzego krwawienia nie bylo
przykro mi....No to ja już na pewno w tym miesiącu nie zajde. Jak sobie przed chwilą sprawdzałam sluz to aż się poplakalam. Mąż nie miał ochoty na przytulanki wczoraj a wczoraj miałam szczyt sluzu
Ja już naprawdę z nim nie mogę
No to ja już na pewno w tym miesiącu nie zajde. Jak sobie przed chwilą sprawdzałam sluz to aż się poplakalam. Mąż nie miał ochoty na przytulanki wczoraj a wczoraj miałam szczyt sluzu
Ja już naprawdę z nim nie mogę
Już depresię jakas łapie przez to. Taka mam wizję przed oczami że w takim tempie albo będziemy się zapladniac kilka lat albo w ogóle dzieci nie będziemy mieć. A wkoło wszyscy w ciąży. Dziś kolejna koleżanka mi powiedziała że jest w ciazy.
Moja kuzynka w zeszłym roku była w takiej samej sytuacji (krwiak zagrażał życiu maleństwa), lekarz kazał jej dużo odpoczywać, nie stresować się, nie przesilać,nie dźwigać i wszystko skończyło się dobrze, krwiak się wchłonął. U Ciebie będzie tak samo, wszystko dobrze się skończy.Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje