reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux, trzymam mocno kciuki za Ciebie!! :*

Kurcze, ale robiłam test we wtorek i w sobote i nic. Sobota to byl juz 3 dzien spoznienia. Dziś 33dc.
Lux wspolczuje Ci.. Wszystkie Trzymamy za Ciebie mocno kciuki!
Testuj dalej, a nuż wlasnie cien teraz sie pojawi..

na pierwszy rzut oka nie widac, ale ja tak chyba widze miejsce ktore ma potencjal na cien cienia :).... zrob jutro!!!

potwierdzam - DOZ super testy (jak i identyczne testy Nordtest)

U mnie mdłości pojawiały sie wcześniej, przed datą spodziewanej @
Tutaj na 90% ciazy nie ma, i tak podchodzę ale czasem tak zamarzy mi sie, robię test a tam II...
@Lanvin zobacz to zdjęcie testu, oceńcie same czy tak bardzo chce zobaczyć kreskę, że widzę cień cienia ? Pewnie tak [emoji23]
6509f301e131f961eb93e63b5a001d70.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widac cienia!!! :):):) testuj jutro znowu! :)

A ja dziś tragedia... Zbiera mi się na wymioty.@ nie ma , 31 skończyłam orgametril... Czuje się fatalnie. W autobusie mało nie puściłam pawia... :(
Jest nadzieja na fasolke!! :) Kochana, ja juz kilka przypadkow tu na forum poznalam, ze gin stwierdzil, ze pecherzyk nie pekl i jest torbiel, a sie okazalo, ze cykl zakonczony ciaza!
Sama 1,5 roku temu jak zaszlam, to zaszlam majac juz w jajniku od dawna torbiel czekoladowa, wiec torbiel w niczym nie przeszkadza!!! Nawet nie nazwalabym tego jako cudu, gdyby sie okazalo, ze jest fasolka u ciebie, bo wg mnie to bardzo mozliwe i normalne :)

Zawsze możesz prywatnie iść na betę ona szybciej pokazuje niż test. Polecam rossmanowy test facelle ma dużo barwnika i szybko krechy widać. 5zł kosztuje a jest super.
mi kilkukrotnie pokazal cien przy becie <0,100. takze juz im nie ufam. a raz pokazal calkiem spoko cien w owulacje :D

Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje :(
Emzilka.... mocno trzymam kciuki, aby krwiak sie wchlonal... dobrze ze serduszko bije. gin cos zalecil na krwiaka? ja tez mialam krwiaka w straconej ciazy, choc nie krwawilam, po prostu na usg go bylo widac podczas standardowej wizyty. niestety nic mi wtedy gin nie zalecil.. ciekawa jestem co inni zalecaja.

Dziewczyny a ja takie krótkie pytanie. Kremowy sluz to już po owulacji tak?
Najprawdopodobniej tak. Kremowy sluz to progesteronowy.

U mnie dzisiaj 6dpo, jestem przeziebiona, smarkam, glos stracilam prawie, ciekawe czy potencjalny fasol da rade w takich warunkach...

Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje :(
Matko co się stało ... skąd to cholerstwo? Co lekarz mówił?
Powinien się wchłonąć prawda ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Lekarka skupila sie glownie na tym ze jak to mozliwe ze tak szybko zaszlam w ciaze po poronieniu... Ogolnie uspokoila sie jak serduszko zobaczyla.. Krwiak niewiadomo skad... Troche jeszcze cos bylo na papierze przy siku, ale podobno ma tak byc. Aby duzego krwawienia nie bylo

A nie dostałaś od lekarza profilaktycznie leków na utrzymanie? Trzymam mocno kciuki za Ciebie!

No to ja już na pewno w tym miesiącu nie zajde. Jak sobie przed chwilą sprawdzałam sluz to aż się poplakalam. Mąż nie miał ochoty na przytulanki wczoraj a wczoraj miałam szczyt sluzu :(
Ja już naprawdę z nim nie mogę :(
Już depresię jakas łapie przez to. Taka mam wizję przed oczami że w takim tempie albo będziemy się zapladniac kilka lat albo w ogóle dzieci nie będziemy mieć. A wkoło wszyscy w ciąży. Dziś kolejna koleżanka mi powiedziała że jest w ciazy.

No to ja już na pewno w tym miesiącu nie zajde. Jak sobie przed chwilą sprawdzałam sluz to aż się poplakalam. Mąż nie miał ochoty na przytulanki wczoraj a wczoraj miałam szczyt sluzu :(
:( przykro mi....

Emzilka, a ty bierzesz Acard i Clexan i metylowy kwas foliowy?

Już depresię jakas łapie przez to. Taka mam wizję przed oczami że w takim tempie albo będziemy się zapladniac kilka lat albo w ogóle dzieci nie będziemy mieć. A wkoło wszyscy w ciąży. Dziś kolejna koleżanka mi powiedziała że jest w ciazy.

A próbowaliście wcześniej??? Może dzisiaj jeszcze spróbujecie? Nie trać optymizmu, jesteśmy tutaj wszystkie w tej samej sytuacji :)

reklama
Moja kuzynka w zeszłym roku była w takiej samej sytuacji (krwiak zagrażał życiu maleństwa), lekarz kazał jej dużo odpoczywać, nie stresować się, nie przesilać,nie dźwigać i wszystko skończyło się dobrze, krwiak się wchłonął. U Ciebie będzie tak samo, wszystko dobrze się skończy.

Do góry