reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje :(
Hey sorki ze sie wkradam,ale kolezanka z innego watku ma krwiaka i lekarz jej dobrze nie wrozyl..... mimo to krwiak sie wchlonal wiec badz spokojna [emoji4] u Ciebie tez sie.wchlonie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny... Tragedia..... Bylam w szpitalu z krwawieniem.... Duzy krwiak mi sie zrobil..... Serduszko bije... Bardzo ale to bardzo sie boje :(
Tylko spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Nerwy i stres nie pomogą. Wiem ze łatwo powiedzieć. Trzymam kciuki. Najważniejsze że serduszko bije.

1usavcqgt1dml95x.png

Jeżeli serduszko bije to ryzyko poronienia drastycznie spada, wczoraj oglądałam Mamaginekolog video na ten temat i tak wlasnie powiedziała, ze z zarodkiem jest ryzyko sięgające 25/30% ze ciąża bedzie poroniona, w przypadku kiedy juz jest serduszko, ten procent spada do 5!!!
Głowa do góry mała!! Wszystko bedzie dobrze, jesteśmy w parze pamiętaj![emoji8]

Czy teraz nadal krwawisz czy sie uspokoiło? Powiedzieli skąd taki krwiak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarka skupila sie glownie na tym ze jak to mozliwe ze tak szybko zaszlam w ciaze po poronieniu... Ogolnie uspokoila sie jak serduszko zobaczyla.. Krwiak niewiadomo skad... Troche jeszcze cos bylo na papierze przy siku, ale podobno ma tak byc. Aby duzego krwawienia nie bylo

Lekarka skupila sie glownie na tym ze jak to mozliwe ze tak szybko zaszlam w ciaze po poronieniu... Ogolnie uspokoila sie jak serduszko zobaczyla.. Krwiak niewiadomo skad... Troche jeszcze cos bylo na papierze przy siku, ale podobno ma tak byc. Aby duzego krwawienia nie bylo
Będzie dobrze [emoji1] tylko się nie denerwuj

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry