Czekam na ten moment [emoji4] to będzie cudowneJeszcze tylko jeden dzień i będziesz go mogła przytulić do piersi :-) zazdroszczę :-) kciuki mnie bolą od sciskania :-)
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na ten moment [emoji4] to będzie cudowneJeszcze tylko jeden dzień i będziesz go mogła przytulić do piersi :-) zazdroszczę :-) kciuki mnie bolą od sciskania :-)
Nie no co Ty... Bez szans na cudLux czyli wiesz ze tak czy inaczej jutro będzie po wszystkim. Bądź dzielna! Trzymam kciuki żeby się jednak udało SN.
My wracamy z gór, oczywiście korek masakryczny. A mnie tak zemdlilo że tylko się modlę żeby się nie pozygac. A jeszcze ponad 4 godziny jazdy przed nami.
Storania no wszystko jest możliwe. Nigdy nie wiadomo kiedy zdarzy się jakiś cud.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ej, robicie mi wodę z mózgu
Nie no co Ty... Bez szans na cud
Kochana u mnie 4dc i @ 29.01. Jedziemy na tym samym wozku idę w tym miesiącu na podejrzenie owulki i chce z luteina spróbować bo tu jest pies pogrzebany.
Oj, sporo tu już było historii, które przeczą całkowicie teoriom lekarzy i innym prawom logiki...Nie no co Ty... Bez szans na cud
Kotek naprawdę nie trzeba dzień w dzień. Myślę że już po owy. Zrelaksuj się i czekaj na efekty.[/QUOTE
Moze masz racje ale owu niby jest od 24-36 h po pozytywnym tescie...
W końcu ta chwila nadejdzie )
2 dni pewnie będzie pikZobacz załącznik 789862
Czyżby zaczynało się coś dziać???
Dziś 15dc, 11 dc pęcherzyk miał 12mm. Sluz wodnisty na zewnątrz, szyjka nisko raczej zamknięta i tam sluz już gestszy.
Tyle z obserwacji, ale nie umiem zinterpretować. Ktoś pomoże?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom