reklama
Ciężki to dla mnie dzień..termin @ na dziś a jej nie ma... objawy.. dziwne..temperatura 37.3 ...piersi mega bolące..kręgosłup też... mega mokro więc biegam do WC co chwilę w przeświadczeniu że @ mnie dopadła...lekkie bóle podbrzusza i jak za szybko wstaję albo się przeciągam to takie nie miłe uczucie ciągnięcia jakby mi się macica skurczyła..wykończy mnie to... mój J na noc poszedł do pracy ganiać za gangusami a ja leżę i myślę..testu nie kupiłam.. boję się że to tylko ja sobie znów coś wmawiam i jutro czar pryśnie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka
Fanka BB :)
Uuu kochana, to wszystko brzmi baaaaardzo obiecujaco lec do jakiejs apteki kupic tes i rob robCiężki to dla mnie dzień..termin @ na dziś a jej nie ma... objawy.. dziwne..temperatura 37.3 ...piersi mega bolące..kręgosłup też... mega mokro więc biegam do WC co chwilę w przeświadczeniu że @ mnie dopadła...lekkie bóle podbrzusza i jak za szybko wstaję albo się przeciągam to takie nie miłe uczucie ciągnięcia jakby mi się macica skurczyła..wykończy mnie to... mój J na noc poszedł do pracy ganiać za gangusami a ja leżę i myślę..testu nie kupiłam.. boję się że to tylko ja sobie znów coś wmawiam i jutro czar pryśnie.
Bulbasek
To spokojnie. Nie nakrecaj się tak. Ja też miałam objawy różne a w piątek już wiedziałam że @ przyjdzie a miała przyjść za 5 dni. Skoro nie masz testu to bez sensu się tak biczowac. Kup jutro jak radzi Emzilka i będziesz wiedziałaCiężki to dla mnie dzień..termin @ na dziś a jej nie ma... objawy.. dziwne..temperatura 37.3 ...piersi mega bolące..kręgosłup też... mega mokro więc biegam do WC co chwilę w przeświadczeniu że @ mnie dopadła...lekkie bóle podbrzusza i jak za szybko wstaję albo się przeciągam to takie nie miłe uczucie ciągnięcia jakby mi się macica skurczyła..wykończy mnie to... mój J na noc poszedł do pracy ganiać za gangusami a ja leżę i myślę..testu nie kupiłam.. boję się że to tylko ja sobie znów coś wmawiam i jutro czar pryśnie.
magoo
Luna, kochanie, jeśli nawet tylko sobie wkręcasz, to co najwyżej zaczniesz nowy cykl. nic się złego nie stanie. nie nastąpi koniec świata. przywróć realne rozmiary temu wszystkiemu. ale mnie się zdaje, że te Twoje dziwne objawy mają swój głębszy sens...Ciężki to dla mnie dzień..termin @ na dziś a jej nie ma... objawy.. dziwne..temperatura 37.3 ...piersi mega bolące..kręgosłup też... mega mokro więc biegam do WC co chwilę w przeświadczeniu że @ mnie dopadła...lekkie bóle podbrzusza i jak za szybko wstaję albo się przeciągam to takie nie miłe uczucie ciągnięcia jakby mi się macica skurczyła..wykończy mnie to... mój J na noc poszedł do pracy ganiać za gangusami a ja leżę i myślę..testu nie kupiłam.. boję się że to tylko ja sobie znów coś wmawiam i jutro czar pryśnie.
Życzę szczerze.
Zobaczymy ...z testem czekam do środy... jak nie dostanę @ to akurat mam wolne to sobie sikniem [emoji4]
oczekiwanie
Osiwiejesz do tego czasu hehe.Zobaczymy ...z testem czekam do środy... jak nie dostanę @ to akurat mam wolne to sobie sikniem [emoji4]
M2b
Ja mam właśnie problem też z samoocena....Bzdura!!! podobasz mu się, ale to może być kwestia presji. albo problemów zupełnie nie związanych z seksem...
Zrób może coś czego do tej pory nie próbowaliście, odmiana daje dużo....
No i zauważyłam, że jeśli Ty sama sobie się podobasz, czujesz się sexy to facet też ma większe parcie...
Ja nie miałam jakiś strasznych obaw że kropelka spadnie i będzie bobofrut nawet bym się cieszyła. To mąż raczej nie chciał mieć dzieci przed ślubem. Może tak mu się zakodowalo że nie może nic tam się przedostać i stąd te problemy. No nie wiem dziś zobaczymy może nam się uda coś dokończyćMy od 3 lat stosujemy stosunek przerywany. Od września oczywiście nie jak zaczęliśmy się starać. Wszystko zależy jak do tego podchodziliscie. Dla nas to było na tej zasadzie, ze jak się okaże ciąża to będziemy się cieszyć ale robiliśmy to dla przyjemności i nie mieliśmy z tyłu głowy żeby żadna kropelka tam nie spadła.
Hormonami nie chciałam się truć a prezerwatywa na początku tak.
No i nie mów też, ze to przytycie mogło spowodować taki stan rzeczy. Jesteś kobietą i musisz być świadoma swojego ciała. Faceci czuja takie rzeczy. Nadwaga, pryszcz, czy inne mankamenty tutaj nie mają znaczenia.
Winko ja wyperfumowana gladziutka
reklama
magoo
Nie znam kobiety, która nie ma problemu z samooceną....Ja mam właśnie problem też z samoocena....
Ja nie miałam jakiś strasznych obaw że kropelka spadnie i będzie bobofrut nawet bym się cieszyła. To mąż raczej nie chciał mieć dzieci przed ślubem. Może tak mu się zakodowalo że nie może nic tam się przedostać i stąd te problemy. No nie wiem dziś zobaczymy może nam się uda coś dokończyć
Winko ja wyperfumowana gladziutka
To nie o to w tym chodzi. Czasem wystarczy drobiazg, który podkręci - biżuteria kokieteryjna... bardziej frywolna bielizna - nie piękna tylko "wyzwolona", coś, co sprawi, że poczujesz się inaczej, będziesz chciała zagrać inną rolę. Taki prosty sposób na wyskoczenie z własnej skóry...