reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja Kochane od wczoraj @. Zaczynam 5 cs. Kolejny malpiszon 29.01 :)
wróciłam o 6 rano z Sylwestra :D spałam do 15 hehe :)
Może to jakaś anomalia i będzie @. Chociaż życzę Wam żeby nie :) Ale trzeba głowę uspokoić.
Wszyscy mi wczoraj mówili, ze tak pięknie wyglądam czy u nas się nic nie szykuje a ja potop hehe. Także to o niczym nie świadczy :)

hej mam nadzieję ze pisze w odpowiednim miejscu jestem mama 3 dzieci niestety żadnego nie mam przy sobie :( dwa Aniołki z poronienia 6/7 tc i mam synka Piotrusia z 26tc którego straciłam w tym roku 15wrzesnia przestało bić mu serduszko 17 września urodziłam przez cc tak martwy poród cc na szczęście chyba moje (bali się lekarze ze Piotruś się zaklinuje) pisze bo chce się poradzić wszystkie te straty miałam rok po roku od 2015 więc mam dość wiec w 2017 odpoczywam od staran co do mohego zdrowia mam macice dwurozna i moze przez nia nie moge utrzymac ciazy mam wymiary z usg rogow macicy jedli jakas mama sie zna i chciala by mi pomoc lekarz twierdzil ze nie jest to przeszkida wiec sama nie wiem co myslec i robic bo moze operacja przegrody by mi pomogla a moze dziecko z in vitro tylko kto je urodzi skoro ja donosic nie potrafie
5 stycznia będę mieć wyniki od genetyk a więc ewetualnie dam znać co wyszło tyle strat a nikt nigdy nie skierował mnie do genetyk a sama wywalczyła swoje skierowanie i szybką wizytę bez długich kokrjrk na NFZ (urodziłam synka we wrześniu załatwiłam skierowanie koniec października wizyta i pobranie krwi na kardiotyp )

Milenka, bardzo mi przykro..
czy robiłam badania na trombofilie, zespół antyfosfolipidowy, przeciwciała ANA i inne?
Zachęcam do odwiedzenia wątku Poronienia nawykowe, tam jest duża wiedza.
Link do wątku: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/Poronienia-nawykowe---leczenie-immunologiczne.63659/

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Z mężem mam problem bo ma problem właśnie. Niby wszystko ok przytulanki ale skończyć nie może... wiem że to może stres przemęczenie ale ja go do niczego nie zmuszając. A dni plodne 2 lub 3 mi w tym miesiącu zostały...
Może M jakieś problemy o których nie mówi??? Pogadajcie sobie. Tak szczerze ;)

Pierwszy raz. Ale on non stop od września do czerwca kaszle tak naprawdę. Ci chwilę chory. A dzisiaj to już przeszedł samego siebie bidulek. Śpi od 5:30 do teraz. Powiem wam że już nie mam siły a mąż ma ochotę wyprowadzić się do Tybetu...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz poinformował co robić jak znowu złapie?? Trzeba w chłodne miejsce, musicie nawilżac pokoik i takie tam.

Ja Kochane od wczoraj @. Zaczynam 5 cs. Kolejny malpiszon 29.01 :)
wróciłam o 6 rano z Sylwestra :D spałam do 15 hehe :)
Może to jakaś anomalia i będzie @. Chociaż życzę Wam żeby nie :) Ale trzeba głowę uspokoić.
Wszyscy mi wczoraj mówili, ze tak pięknie wyglądam czy u nas się nic nie szykuje a ja potop hehe. Także to o niczym nie świadczy :)
No to pospalas hehe, my jeszcze przed snem działania;).

Może M jakieś problemy o których nie mówi??? Pogadajcie sobie. Tak szczerze ;)
Wiecie że dla facetów jest to drazliwy temat ;-)
Ja myślę że może przyczyna tego jest to że wcześniej zabezpieczalismy się wyłącznie poprzez stosunek przerywany. Ja wiedziałam że będzie z tym problem ale u nas prezerwatywy i tabletki nie wchodziły w grę.
Kobieto musisz sprawy wziąść w swoje ręce hehe jak kolwiek to brzmi jakaś fajna bielizna gra wstępna itp
No kochana ja akurat miłośniczka pięknej bielizny więc z tym problemów nie ma. Może właśnie to że przytyłam wpływa na to że już mu się tak nie podobam jak wcześniej....

Ja myślę że może przyczyna tego jest to że wcześniej zabezpieczalismy się wyłącznie poprzez stosunek przerywany. Ja wiedziałam że będzie z tym problem ale u nas prezerwatywy i tabletki nie wchodziły w grę.

No kochana ja akurat miłośniczka pięknej bielizny więc z tym problemów nie ma. Może właśnie to że przytyłam wpływa na to że już mu się tak nie podobam jak wcześniej....
Bzdura!!! podobasz mu się, ale to może być kwestia presji. albo problemów zupełnie nie związanych z seksem...
Zrób może coś czego do tej pory nie próbowaliście, odmiana daje dużo....
No i zauważyłam, że jeśli Ty sama sobie się podobasz, czujesz się sexy to facet też ma większe parcie...

reklama

My od 3 lat stosujemy stosunek przerywany. Od września oczywiście nie jak zaczęliśmy się starać. Wszystko zależy jak do tego podchodziliscie. Dla nas to było na tej zasadzie, ze jak się okaże ciąża to będziemy się cieszyć ale robiliśmy to dla przyjemności i nie mieliśmy z tyłu głowy żeby żadna kropelka tam nie spadła.
Hormonami nie chciałam się truć a prezerwatywa na początku tak.

No i nie mów też, ze to przytycie mogło spowodować taki stan rzeczy. Jesteś kobietą i musisz być świadoma swojego ciała. Faceci czuja takie rzeczy. Nadwaga, pryszcz, czy inne mankamenty tutaj nie mają znaczenia.

Do góry