reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi powiedz mi kochana w którym dc miałaś pierwszy monitoring cyklu? Nie wiem na który dzień się umówić a chciałabym iść z wynikami i od razu podejrzeć co tam się rozwija....dzięki z góry za info

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja tam jak coś chce od mojego to już od rana go zaczepiam hehe czasem nawet klapsa mu dam ale pamiętam że jak sie staraliśmy to bywały dni że nie był chetny i wtedy odpuszczałam, mówiłam że jak nie ma ochoty to nie ma musu a na następny dzień już sam zachęcał.
Ja się staram i staram. Też nic na siłę ale już plodne mi się kończą i ani razu to coś nie bardzo... tak to my dzieci nie zrobimy :(

Może trochę posucha by go nakrecila...trochę by zatesknil i może wtedy jakoś więcej pikanterii? Myślę że parę kilo nie robi kochajacmu facetowi różnicy chybaze jest bardzo nastawiony na tzw bycie fit,eko itp

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Posucha czyli ile? Bo my ostatnio z powodzeniem to w Wigilię :(

Bez beki 3 dni pod rzad pozytywny? Dzis temp wzrosła z 38.3 na 36.64
IMG_20170101_212433_530.JPG
Z okazji nowego roku zycze wszelkirj pomyślności i oczywiście starającym dwóch jresek a zafasolkowanym nudnych 9 miesięcy :)

Załączniki

• IMG_20170101_212433_530.JPG
    IMG_20170101_212433_530.JPG
    778,3 KB · Wyświetleń: 405
Nessi powiedz mi kochana w którym dc miałaś pierwszy monitoring cyklu? Nie wiem na który dzień się umówić a chciałabym iść z wynikami i od razu podejrzeć co tam się rozwija....dzięki z góry za info

Jesli chcesz stymulację to do 3dc musisz pójść do gina. A jesli tylko podejrzeć czy pecherzyki rosną i jest blisko owu to przy cyklu 28 dniowym jakos w 10-11dc.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Luna może i nie przyjdzie ten okresik :)
U mnie mija 4 dzień spóźnienia.. Mam nadzieję, że to niewinne spóźnienie i jest wszystko ok.
Piersi dalej bolą, a brzuch czasami. Dalej się męczę z tym podrażnieniem. Jak jutro nie przyjdzie @ to zacznę się poważnie martwić.
Hajmal bądź silna, trzymam za Ciebie kciuki!

Ciekawe jak tam Lux...

Bez beki 3 dni pod rzad pozytywny? Dzis temp wzrosła z 38.3 na 36.64Zobacz załącznik 789766Z okazji nowego roku zycze wszelkirj pomyślności i oczywiście starającym dwóch jresek a zafasolkowanym nudnych 9 miesięcy :)
Kotek, bierze się pierwszy pozytywny test pod uwagę ... skoro temp. spada to już po owu. Test owu wyłapuje podwyższony poziom pliku LH . Może więc być nawet po owu ...co pokazuje spadek temp. Tylko jeszcze hormon nie opadł na tyle by przestały go wyłapywać testy...Jutro będzie już bledszy ..

Bez beki 3 dni pod rzad pozytywny? Dzis temp wzrosła z 38.3 na 36.64Zobacz załącznik 789766Z okazji nowego roku zycze wszelkirj pomyślności i oczywiście starającym dwóch jresek a zafasolkowanym nudnych 9 miesięcy :)
Kotek to tak jak u mnie [emoji4] dziś według mnie najciemniejszy [emoji6]

reklama
Do góry