milenka922
Fanka BB :)
hej mam nadzieję ze pisze w odpowiednim miejscu jestem mama 3 dzieci niestety żadnego nie mam przy sobie dwa Aniołki z poronienia 6/7 tc i mam synka Piotrusia z 26tc którego straciłam w tym roku 15wrzesnia przestało bić mu serduszko 17 września urodziłam przez cc tak martwy poród cc na szczęście chyba moje (bali się lekarze ze Piotruś się zaklinuje) pisze bo chce się poradzić wszystkie te straty miałam rok po roku od 2015 więc mam dość wiec w 2017 odpoczywam od staran co do mohego zdrowia mam macice dwurozna i moze przez nia nie moge utrzymac ciazy mam wymiary z usg rogow macicy jedli jakas mama sie zna i chciala by mi pomoc lekarz twierdzil ze nie jest to przeszkida wiec sama nie wiem co myslec i robic bo moze operacja przegrody by mi pomogla a moze dziecko z in vitro tylko kto je urodzi skoro ja donosic nie potrafie
5 stycznia będę mieć wyniki od genetyk a więc ewetualnie dam znać co wyszło tyle strat a nikt nigdy nie skierował mnie do genetyk a sama wywalczyła swoje skierowanie i szybką wizytę bez długich kokrjrk na NFZ (urodziłam synka we wrześniu załatwiłam skierowanie koniec października wizyta i pobranie krwi na kardiotyp )
5 stycznia będę mieć wyniki od genetyk a więc ewetualnie dam znać co wyszło tyle strat a nikt nigdy nie skierował mnie do genetyk a sama wywalczyła swoje skierowanie i szybką wizytę bez długich kokrjrk na NFZ (urodziłam synka we wrześniu załatwiłam skierowanie koniec października wizyta i pobranie krwi na kardiotyp )