reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jsk myślicie pozytywny byl wczoraj czy dzisiaj
Zobacz załącznik 789622
Dziś wygląda lepiej, sprawdź jeszcze jutro.
W ogóle dla mnie lepsze są testy z domowego laboratorium. Te facelle jakieś mniej precyzyjne są. Używałam ich w tym cyklu ale wracam do domowego laboratorium. Zobacz moje z tego cyklu
1483200673-aaaaaa.jpeg

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Dziś wygląda lepiej, sprawdź jeszcze jutro.
W ogóle dla mnie lepsze są testy z domowego laboratorium. Te facelle jakieś mniej precyzyjne są. Używałam ich w tym cyklu ale wracam do domowego laboratorium. Zobacz moje z tego cyklu
1483200673-aaaaaa.jpeg

Tutaj wyraźnie 14 co??

No ostatni sejsik byl w czwartek o 00:30 no i zaraz będziemy działać i jutro napewno tez :)
Dzieki za ODP. :)
Ja mialam tez testy z allegro to wgl mi nie wychodziły a te wychodzą :)

Tutaj wyraźnie 14 co??
Sama nie wiem do końca bo 13 14 i 15dc testy były pozytywne ... a jak tak miałam w ostatnim cyklu to wyszło, że owu była ostatniego dnia kiedy był ciemny test. Ja tez juz przestaje im ufać dlatego idę na monitoring w styczniu. Będę dla eksperymentu robić również testy owu to sprawdzę czy moje założenia były słuszne

No ostatni sejsik byl w czwartek o 00:30 no i zaraz będziemy działać i jutro napewno tez :)
Dzieki za ODP. :)
Ja mialam tez testy z allegro to wgl mi nie wychodziły a te wychodzą :)
To domowe laboratorium tez z rossmanna i jak wychodzą to wychodzą a jak nie to nie. A te jakieś cieniowane itp i człowiek glupieje [emoji33]

Ja uzywalam tesow ovu i nigdy mi nie wyszedl na maksa pozytyw i przez to mialam dola ze owulki nie bylo.. A jak widac w ciazy jestem :) wiec nie ma co zbytnio im ufac tylko wg intuicji dzialac... Ja nawet nie mialam sluzu w tym cyklu, zabolalo mnie z prawej strony tak ze przyslablam i mowie oo cos sie dzieje, dobrze ze rano bzykanko bylo, dla pewnosci nastepnego dnia poprawione i wyszlo szydlo z worka ;)

reklama
Ja uzywalam tesow ovu i nigdy mi nie wyszedl na maksa pozytyw i przez to mialam dola ze owulki nie bylo.. A jak widac w ciazy jestem :) wiec nie ma co zbytnio im ufac tylko wg intuicji dzialac... Ja nawet nie mialam sluzu w tym cyklu, zabolalo mnie z prawej strony tak ze przyslablam i mowie oo cos sie dzieje, dobrze ze rano bzykanko bylo, dla pewnosci nastepnego dnia poprawione i wyszlo szydlo z worka ;)
Emzilka a mialas ciążowe objawy?

Do góry