reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jsk myślicie pozytywny byl wczoraj czy dzisiaj
Zobacz załącznik 789622
Dziś wygląda lepiej, sprawdź jeszcze jutro.
W ogóle dla mnie lepsze są testy z domowego laboratorium. Te facelle jakieś mniej precyzyjne są. Używałam ich w tym cyklu ale wracam do domowego laboratorium. Zobacz moje z tego cyklu
1483200673-aaaaaa.jpeg

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Dziś wygląda lepiej, sprawdź jeszcze jutro.
W ogóle dla mnie lepsze są testy z domowego laboratorium. Te facelle jakieś mniej precyzyjne są. Używałam ich w tym cyklu ale wracam do domowego laboratorium. Zobacz moje z tego cyklu
1483200673-aaaaaa.jpeg

Tutaj wyraźnie 14 co??

No ostatni sejsik byl w czwartek o 00:30 no i zaraz będziemy działać i jutro napewno tez :)
Dzieki za ODP. :)
Ja mialam tez testy z allegro to wgl mi nie wychodziły a te wychodzą :)

Tutaj wyraźnie 14 co??
Sama nie wiem do końca bo 13 14 i 15dc testy były pozytywne ... a jak tak miałam w ostatnim cyklu to wyszło, że owu była ostatniego dnia kiedy był ciemny test. Ja tez juz przestaje im ufać dlatego idę na monitoring w styczniu. Będę dla eksperymentu robić również testy owu to sprawdzę czy moje założenia były słuszne

No ostatni sejsik byl w czwartek o 00:30 no i zaraz będziemy działać i jutro napewno tez :)
Dzieki za ODP. :)
Ja mialam tez testy z allegro to wgl mi nie wychodziły a te wychodzą :)
To domowe laboratorium tez z rossmanna i jak wychodzą to wychodzą a jak nie to nie. A te jakieś cieniowane itp i człowiek glupieje [emoji33]

Ja uzywalam tesow ovu i nigdy mi nie wyszedl na maksa pozytyw i przez to mialam dola ze owulki nie bylo.. A jak widac w ciazy jestem :) wiec nie ma co zbytnio im ufac tylko wg intuicji dzialac... Ja nawet nie mialam sluzu w tym cyklu, zabolalo mnie z prawej strony tak ze przyslablam i mowie oo cos sie dzieje, dobrze ze rano bzykanko bylo, dla pewnosci nastepnego dnia poprawione i wyszlo szydlo z worka ;)

reklama
Ja uzywalam tesow ovu i nigdy mi nie wyszedl na maksa pozytyw i przez to mialam dola ze owulki nie bylo.. A jak widac w ciazy jestem :) wiec nie ma co zbytnio im ufac tylko wg intuicji dzialac... Ja nawet nie mialam sluzu w tym cyklu, zabolalo mnie z prawej strony tak ze przyslablam i mowie oo cos sie dzieje, dobrze ze rano bzykanko bylo, dla pewnosci nastepnego dnia poprawione i wyszlo szydlo z worka ;)
Emzilka a mialas ciążowe objawy?

Do góry