Emsi*
Fanka BB :)
Ah ok rozumiem. Bardzo rozsądnie ale ta temp obiecująca [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah ok rozumiem. Bardzo rozsądnie ale ta temp obiecująca [emoji6]
Zaba mi w brzuchu jezdzila ale to tak zE az wstyd wysylali mnie w pracy na sile cos zjesc, a tak to kilka dni po owulacji mialam okropne samopoczucie, mdlilo mnie, glowa pekala ale to tak z dzien czy dwa.. Pozniej jeden cycek mnie bolal ale juz przestal... Teraz raz bola raz nie.. Czyli w sumie nic takiegoEmzilka a mialas ciążowe objawy?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Oby. I tego życzę nam wszystkim na Nowy Rok. Aby ten 2017 był szczęśliwym rokiem. Aby wszystkie staraczki zobaczyly upragnione 2 kreseczki, i aby wszystkim z tych kreseczek urodziły się zdrowe dzieciątka.Madzia uda się nam wszystkim w Nowym roku kochana
Jak masz to zrob test bardzo fajna temperaturaU mnie cały czas 37.3 ...stoję przy garach pichce na imprezę a piersi tak bolą... brzuchol nie ...ale plecy w dole.. a jutro ma być @
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. Ja dzisiaj mam owu i nawet nie mogę działać. To jest przykre. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z moimi oczekiwaniami to najwcześniej w czerwcu mogę zacząć się starać.Magda to my w tym samym wieku , no ja kilka miesięcy młodsza, ale też czas mnie goni. Ja też czekam na zabieg i nadzieja, że w lutym będą 2 kreseczki. Chociaż ciągle działamy z nadzieją, że ten cykl to ten. Będzie dobrze .