reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Emzilka a mialas ciążowe objawy?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Zaba mi w brzuchu jezdzila ale to tak zE az wstyd :) wysylali mnie w pracy na sile cos zjesc, a tak to kilka dni po owulacji mialam okropne samopoczucie, mdlilo mnie, glowa pekala ale to tak z dzien czy dwa.. Pozniej jeden cycek mnie bolal ale juz przestal... Teraz raz bola raz nie.. Czyli w sumie nic takiego

Madzia uda się nam wszystkim w Nowym roku kochana
Oby. I tego życzę nam wszystkim na Nowy Rok. Aby ten 2017 był szczęśliwym rokiem. Aby wszystkie staraczki zobaczyly upragnione 2 kreseczki, i aby wszystkim z tych kreseczek urodziły się zdrowe dzieciątka.

1usavcqgt1dml95x.png

Wiem ale staram się nie nakręcać..zwłaszcza że jak byłam na drożności gin robiący mi usg powiedział że mikre te moje jajka że ten cykl przepadł za to babka która robiła mi sam zabieg kazała mimo wszystko z pod kołdry nie wychodzić przez trzy dni i nie słuchać nikogo.. i tak też się stało.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magda to my w tym samym wieku ;), no ja kilka miesięcy młodsza, ale też czas mnie goni. Ja też czekam na zabieg i nadzieja, że w lutym będą 2 kreseczki. Chociaż ciągle działamy z nadzieją, że ten cykl to ten. Będzie dobrze ;).
Trzymam kciuki. Ja dzisiaj mam owu i nawet nie mogę działać. To jest przykre. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z moimi oczekiwaniami to najwcześniej w czerwcu mogę zacząć się starać.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry