Mi też nie....ale dla mojego to czarna magia [emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też nie....ale dla mojego to czarna magia [emoji23]
Swietne sa!! Sznurki mocowane na krochmal czy wikol? A moze jakos inaczej?Dokładnie. Ja żeby nie myśleć za dużo znalazłam sobie twórcze zajęcie. Mąż się ze mnie śmieje. Zobacz załącznik 789590 Zobacz załącznik 789591dzisiaj zrobione.
Nie przejmuj się teściową, moja jak się dowiedziała, że mamy problemy z zafasolkowaniem, stwierdziła, że będę musiała "cudze dzieci chować". Robię jej na złość i cały czas staramy się o maleństwoZajęcie z teściowa Hehehe wariactwo :-) ta kobieta nie daje mi żyć :-)
Ciagle gada o dzieciach swoich wnukach itd itd to normalnie mi przykro jest .... :-)
Na krochmal. ☺☺Swietne sa!! Sznurki mocowane na krochmal czy wikol? A moze jakos inaczej?
Dziękuję kochana. Najbardziej martwi mnie ten czas.... młodsza nie będę. Jutro kończę 37 lat. Ale może po tej plastyce uda się zaskoczyć. Ponoć ta dziura często jest powodem nieplodnosci wtórnej.Magda bardzo szkoda tego czasu ale masz wreszcie diagnozę i plan działania. Zatem życzę Ci aby poszło szybko i bezproblemowo !!! [emoji123] [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...