reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zajęcie z teściowa Hehehe wariactwo :-) ta kobieta nie daje mi żyć :-)
Ciagle gada o dzieciach swoich wnukach itd itd to normalnie mi przykro jest .... :-)
Nie przejmuj się teściową, moja jak się dowiedziała, że mamy problemy z zafasolkowaniem, stwierdziła, że będę musiała "cudze dzieci chować". Robię jej na złość i cały czas staramy się o maleństwo :)

Bertha nawet ja nie umiem opuścić tego wątku jestem jak cichy obserwator hahaha czytam ale się nie udzielam [emoji23]

Lanvin :(
Emzilka nie bronie jej ale jak się jest po tej drugiej strony czyli jako pracodawca a dziewczyny jedna za drugą w ciążę zachodzą a nie ma chętnych do pracy za nie to frustruje. Nie mniej jednak mogła się pochamować od komentarza. A tu idź na L4 bez skrupułów bo jak się już raz poroniło to powinno się iść jak się chce.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magda bardzo szkoda tego czasu ale masz wreszcie diagnozę i plan działania. Zatem życzę Ci aby poszło szybko i bezproblemowo !!! [emoji123] [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dziękuję kochana. Najbardziej martwi mnie ten czas.... młodsza nie będę. Jutro kończę 37 lat. Ale może po tej plastyce uda się zaskoczyć. Ponoć ta dziura często jest powodem nieplodnosci wtórnej.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry