Dziewczyny to wszystkiego co dobre na nowy rok żeby się dobrze wiodło a marzenia systematycznie się spełniały [emoji4]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się teściową, moja jak się dowiedziała, że mamy problemy z zafasolkowaniem, stwierdziła, że będę musiała "cudze dzieci chować". Robię jej na złość i cały czas staramy się o maleństwo
Ale ona nas w tamtym roku na sile na ciaze namawiala, bo w zime u nas gorzej z kasa to wiadomo ze zusy jej odejda poza tym twierdzi ze chetnych do pracy jest wiec co za problem ja boli to, ze to noe po jej mysli, ze jak to poronilam i juz w przeciagu okolo 2m-cy w ciazy jestem... To skomplikowamy mozg jest, jakby nie bylo i tak zle wiec juz nie zwracam nawet na to co gada, niech sobie gada jak jej lzejBertha nawet ja nie umiem opuścić tego wątku jestem jak cichy obserwator hahaha czytam ale się nie udzielam [emoji23]
Lanvin
Emzilka nie bronie jej ale jak się jest po tej drugiej strony czyli jako pracodawca a dziewczyny jedna za drugą w ciążę zachodzą a nie ma chętnych do pracy za nie to frustruje. Nie mniej jednak mogła się pochamować od komentarza. A tu idź na L4 bez skrupułów bo jak się już raz poroniło to powinno się iść jak się chce.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego właśnie dobrze, że działasz ... a cudeńko pojawi się w swoim czasie [emoji173]Dziękuję kochana. Najbardziej martwi mnie ten czas.... młodsza nie będę. Jutro kończę 37 lat. Ale może po tej plastyce uda się zaskoczyć. Ponoć ta dziura często jest powodem nieplodnosci wtórnej.
Madzia uda się nam wszystkim w Nowym roku kochanaDziękuję kochana. Najbardziej martwi mnie ten czas.... młodsza nie będę. Jutro kończę 37 lat. Ale może po tej plastyce uda się zaskoczyć. Ponoć ta dziura często jest powodem nieplodnosci wtórnej.
Moim zdaniem skromnym dziś ten dzień [emoji16]Jsk myślicie pozytywny byl wczoraj czy dzisiaj
Zobacz załącznik 789622
Ja myślę że wczoraj i się utrzymuje seks przez 3dniJsk myślicie pozytywny byl wczoraj czy dzisiaj
Zobacz załącznik 789622
Magda to my w tym samym wieku , no ja kilka miesięcy młodsza, ale też czas mnie goni. Ja też czekam na zabieg i nadzieja, że w lutym będą 2 kreseczki. Chociaż ciągle działamy z nadzieją, że ten cykl to ten. Będzie dobrze .Dziękuję kochana. Najbardziej martwi mnie ten czas.... młodsza nie będę. Jutro kończę 37 lat. Ale może po tej plastyce uda się zaskoczyć. Ponoć ta dziura często jest powodem nieplodnosci wtórnej.