Emzilka
Fanka BB :)
Tego watku nie opuszczeEmzilka zostań z namitu samo swoi
no i zazwyczaj wesoło. A jak smuty to zaraz znowu radość.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego watku nie opuszczeEmzilka zostań z namitu samo swoi
no i zazwyczaj wesoło. A jak smuty to zaraz znowu radość.
![]()
W Głogowie, dziewczyna też ma na imię Natalia i wygląda prawie identycznieJa sobowtóra,? Hehe a gdzie on? Chętnie się przywitam
No ja tez czekam na @ i sie nie pojawia. Ma byc do dzis i nic ale mam za szybko do zrobienia testu i mi nie wyjdzie a tez chce opic nowy rok.. Ehh te nasze dylematy:/Lux trzymaj sie!!
No wlasnie gdzie ten test Lanvin?
Ja czekam na okres. Mial byc w czwartek ale od czwartku zaczęły mnie boleć piersi, a bardziej od wczoraj, wiec nie wiem co sie dzieje. Przed impreza sylwestrowa zrobię test, bo oczywiscie chce opic nowy rok. Myślę, że cos sie po prostu poprzestawialo z tymi cyckami i okres przyjdzie dzisiaj
Test robilam we wtorek i nic.
Nessi ale bym chciala do Ciebie dolaczycSzczelać testy bo potrzebuję towarzystwa na wrzesień![]()
O matko takie cos ci powiedziala? No poprostu nie wytrzymam. A co jej do tego.. Przeciez to Twoja sprawa kiedy zachodzisz w ciaze nie? Nie daj sieJa tez myslalam, ze moja szefowa podniesie pensje mi na umowie jak kolezance co jest w ciazy i bedzie prezent na nowy rok.. A ta jak przynioslam jej zwolnienie zapytala jak sie czuje czy wyzdrowialam po przeziebieniu, to powiedzialam jej ze jestem w 5 tyg ciazy to tak ja zatkalo, oczy wybaluszyla i zapytala sie czy nikt mnie nie uswiadomil ze za wczesnie po poronieniu jestem w ciazy. No myslalam ze ja pacne tam.. A pozniej powiedziala kolezance ze nie bedzie mnie uswiadamiac jak taka MUNDRA jestem... Jak czlowiek glupi, lata z ozorem na wierzchu i robi ponad norme to jest spoko.. A jak co do czego to debili z nas robia....
BuuuuBiel :-(
![]()