reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja sobowtóra,? Hehe a gdzie on? Chętnie się przywitam
W Głogowie, dziewczyna też ma na imię Natalia i wygląda prawie identycznie :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lux trzymaj sie!!
No wlasnie gdzie ten test Lanvin?
Ja czekam na okres. Mial byc w czwartek ale od czwartku zaczęły mnie boleć piersi, a bardziej od wczoraj, wiec nie wiem co sie dzieje. Przed impreza sylwestrowa zrobię test, bo oczywiscie chce opic nowy rok. Myślę, że cos sie po prostu poprzestawialo z tymi cyckami i okres przyjdzie dzisiaj
Test robilam we wtorek i nic.
No ja tez czekam na @ i sie nie pojawia. Ma byc do dzis i nic ale mam za szybko do zrobienia testu i mi nie wyjdzie a tez chce opic nowy rok.. Ehh te nasze dylematy:/

Ja tez myslalam, ze moja szefowa podniesie pensje mi na umowie jak kolezance co jest w ciazy i bedzie prezent na nowy rok.. A ta jak przynioslam jej zwolnienie zapytala jak sie czuje czy wyzdrowialam po przeziebieniu, to powiedzialam jej ze jestem w 5 tyg ciazy to tak ja zatkalo, oczy wybaluszyla i zapytala sie czy nikt mnie nie uswiadomil ze za wczesnie po poronieniu jestem w ciazy. No myslalam ze ja pacne tam.. A pozniej powiedziala kolezance ze nie bedzie mnie uswiadamiac jak taka MUNDRA jestem... Jak czlowiek glupi, lata z ozorem na wierzchu i robi ponad norme to jest spoko.. A jak co do czego to debili z nas robia....

Ja tez myslalam, ze moja szefowa podniesie pensje mi na umowie jak kolezance co jest w ciazy i bedzie prezent na nowy rok.. A ta jak przynioslam jej zwolnienie zapytala jak sie czuje czy wyzdrowialam po przeziebieniu, to powiedzialam jej ze jestem w 5 tyg ciazy to tak ja zatkalo, oczy wybaluszyla i zapytala sie czy nikt mnie nie uswiadomil ze za wczesnie po poronieniu jestem w ciazy. No myslalam ze ja pacne tam.. A pozniej powiedziala kolezance ze nie bedzie mnie uswiadamiac jak taka MUNDRA jestem... Jak czlowiek glupi, lata z ozorem na wierzchu i robi ponad norme to jest spoko.. A jak co do czego to debili z nas robia....
O matko takie cos ci powiedziala? No poprostu nie wytrzymam. A co jej do tego.. Przeciez to Twoja sprawa kiedy zachodzisz w ciaze nie? Nie daj sie:) trzymaj sie cieplutko:) na kiedy termin Ci wychodzi?

reklama
Witajcie dziewczyny gdybym już dziś nie zajrzała

Niech się spełnią wszystkie życzenia:
te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią wszystkie one krok po kroku,
tego życzę w Nowym Roku.

1483179949-aaaaaa.jpeg

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Do góry