reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja zrobiłam mimo wszystko bo nie chce już tego Pink testa trzymać w szufladzie :D nie lubie go. Ale biało. Tylko w ogóle się nie przejmuje. Nie nastawialam się :)
Wczoraj dostałam awans. Będę zarabiać 2 razy więcej nic do tej pory i widocznie tak musiało być. A po tym przyjdzie dzidzia :)

Pozytywne podejście :-*

reklama
A ja dzisiaj płacz połączony na przemian ze śmiechem ...wali mi juz chyba ;-( serio zachowuje sie jak wariatka

U mnie kiepskie wieści. Staranka musze odpuścić na minimum pół roku. Musze mieć plastyke blizny po cc. Pod koniec stycznia mam mieć usg sis kwalifikujace do operacji. Także odpuszczam starania ale na forum zostaje i trzymam kciuki. Miała któraś robione to usg z solą fizjologiczna? Czy to boli? Ponoć miej niż hsg ale ja hsg miałam pod narkoza i teraz strasznie się boję. A że bardzo źle znoszę bol...

1usavcqgt1dml95x.png
Magda bardzo szkoda tego czasu ale masz wreszcie diagnozę i plan działania. Zatem życzę Ci aby poszło szybko i bezproblemowo !!! [emoji123] [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Poprosiłam dziewczyny z innego wątku by Wam napisały bo nie mam siły. Ale napiszę w skrócie. Wczoraj była indukcja 7 godzin. Pisały się super skurcze po oxy ale wszystko ustalo. Rozwarcie wczoraj 4 cm. Czop odszedł. Czekam na obchod.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oj bidulko .... trzymaj się tam ! Natan chyba jednak bardzo chce 2017 [emoji6]

Ja zrobiłam mimo wszystko bo nie chce już tego Pink testa trzymać w szufladzie :D nie lubie go. Ale biało. Tylko w ogóle się nie przejmuje. Nie nastawialam się :)
Wczoraj dostałam awans. Będę zarabiać 2 razy więcej nic do tej pory i widocznie tak musiało być. A po tym przyjdzie dzidzia :)
Bulbasku gratulacje !!! Ciesze się z Twojego podejścia [emoji4] musimy sobie dozowac przyjemności [emoji12]

reklama

Gratulacje!!!! Super :):) miła wiadomość na koniec roku :)
Ja tez mam nadzieje ze jeszcze dostanę podwyżkę zanim pójdę na L4 ciążowe ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry