NeSSi
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bulbasku może styczeń będzie dla nas łaskawyTp już dawaj test póki rano u mnie się rozkręca.
To może nie przyjdzie i jutro teścilkNie Bulbasku poczekam do wieczora, no czuje ze przyjdzie. Dzisiaj ma jeszcze czas. A juz na pierwszym siku bylam
Zrobie popoludniu, jak oczywiscie nie przyjdzie dziadówa!
Męczę się z tym swedzenien, pieczeniem. Nic nie biore, bo przeciez okres to i tak nie ma sensu.
Dzisiaj jak lezalam i kichnelam to takie zabolalo w dole brzucha, że szok.
Nessi ja myslalam, ze to jakies zarty jak sie pojawilo na facebooku. Masakra!
Musisz sobie znaleźć jakieś zajęcie bo zwariujesz hihi.A ja dzisiaj płacz połączony na przemian ze śmiechem ...wali mi juz chyba ;-( serio zachowuje sie jak wariatka
Lux silna kobietka z ciebie. Jutro napewno będziecie razem, trzymaj sięPo badaniu bez zmian. Jutro znowu indukcja. Czop nadal odchodzi
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Byloby super musze jeszcze troche poczekac