reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny!
Podczytuje was i sprzątam mieszkanie [emoji6] potem zrobię jakieś jedzonko do siostry i szykowanko [emoji3]
Bulbasek, mądre podejście! Chociaż @ jeszcze nie masz prawda? Będziemy razem celować w październik, a co ! [emoji8]
Lanvin, eh.. a ile masz do @? Moze jeszcze cos wyjdzie?
Paraplu, super, że się odezwalas! Baw sie i ciesz rodzina ale pamiętajcie o działaniu [emoji16]
Emzilka, masakra.. moja dyr tez taka znawczyni tematu.. dla niej tylko praca ważna i nawet jak ktoś ma l4 z powodu grupy to ona jest wkurzona bo przecież " ja nawet chora chodzę do pracy" jak ja to słyszę to mi sie odechciewa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko takie cos ci powiedziala? No poprostu nie wytrzymam. A co jej do tego.. Przeciez to Twoja sprawa kiedy zachodzisz w ciaze nie? Nie daj sie:) trzymaj sie cieplutko:) na kiedy termin Ci wychodzi?

W doopie ja mam... Mysle ze atmosfera po tym jak wczesniej powiedzialam ze jestem w ciazy tez miala swoja przyczyne w poronieniu... Teraz nawet nie mysle co tam sie wyprawia, jak remanent wyjdzie bonto bez sensu ;) ona wgl wyczucia nie ma. Pech chcial ze jak pojechalam do szpitala roniac ona byla tez w szpitalu na IP to przyszla do mnie i meza i instruowala go jak ma sie zachowac. No myslalam ze jej tam pizgnie z miejsca haha albo podeszla do pielegniarki i wypytuje sie co mi jest a ta na nia jak na idiotke haha... Najlpeiej by bylo jakbym dawala jej sprawozdanie kiedy bzykam sie ze swoim mezem i jak sie zanezpieczam. Rok temu robila podvhody ktora pierwsza planuje ciaze ja czy kolezanka.. Zadna nie zdradzila ze planujemy w tym samym czasie haha ;) a teraz jak jest ciaza to zle i tylko wymuszone niechnsie dzieci rodza, ktos musi pracowac na wasze emerytury...

Termin mam na 31 sierpnia... Chcialabym zasnac i obudzic sie dopiero w sierpniu na porod :):):):):) :rolleyes:

W doopie ja mam... Mysle ze atmosfera po tym jak wczesniej powiedzialam ze jestem w ciazy tez miala swoja przyczyne w poronieniu... Teraz nawet nie mysle co tam sie wyprawia, jak remanent wyjdzie bonto bez sensu ;) ona wgl wyczucia nie ma. Pech chcial ze jak pojechalam do szpitala roniac ona byla tez w szpitalu na IP to przyszla do mnie i meza i instruowala go jak ma sie zachowac. No myslalam ze jej tam pizgnie z miejsca haha albo podeszla do pielegniarki i wypytuje sie co mi jest a ta na nia jak na idiotke haha... Najlpeiej by bylo jakbym dawala jej sprawozdanie kiedy bzykam sie ze swoim mezem i jak sie zanezpieczam. Rok temu robila podvhody ktora pierwsza planuje ciaze ja czy kolezanka.. Zadna nie zdradzila ze planujemy w tym samym czasie haha ;) a teraz jak jest ciaza to zle i tylko wymuszone niechnsie dzieci rodza, ktos musi pracowac na wasze emerytury...

Termin mam na 31 sierpnia... Chcialabym zasnac i obudzic sie dopiero w sierpniu na porod :):):):):) :rolleyes:
Hehe bedzie dobrze:) praca sie nie przejmuj idz na L4.. Ja tez tak zrobie jak bede w ciazy:)

Cześć dziewczyny!
Podczytuje was i sprzątam mieszkanie [emoji6] potem zrobię jakieś jedzonko do siostry i szykowanko [emoji3]
Bulbasek, mądre podejście! Chociaż @ jeszcze nie masz prawda? Będziemy razem celować w październik, a co ! [emoji8]
Lanvin, eh.. a ile masz do @? Moze jeszcze cos wyjdzie?
Paraplu, super, że się odezwalas! Baw sie i ciesz rodzina ale pamiętajcie o działaniu [emoji16]
Emzilka, masakra.. moja dyr tez taka znawczyni tematu.. dla niej tylko praca ważna i nawet jak ktoś ma l4 z powodu grupy to ona jest wkurzona bo przecież " ja nawet chora chodzę do pracy" jak ja to słyszę to mi sie odechciewa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ona uwaza ze moje pokolenie ma slabe geny.… ja przez 4 lata na zwolnieniu bylam moze moooze 3 razy, chociaz mam mozliwosci bo mam wujka lekarza i od reki by mi takie dal... I tez wiecznie teksty kiedys to antybiotyknw gebe i do prqcy sie szlo.. Albo kto pomyslal aby w ciazy od razu isc na zwolnienie... Stare to to a glupie :)

Poprosiłam dziewczyny z innego wątku by Wam napisały bo nie mam siły. Ale napiszę w skrócie. Wczoraj była indukcja 7 godzin. Pisały się super skurcze po oxy ale wszystko ustalo. Rozwarcie wczoraj 4 cm. Czop odszedł. Czekam na obchod.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Luxuorius kibicujemy i jesteśmy z wami ✊✊✊ za szczęśliwe zakończenie

Biel :-(
Buuu, ale @ nie ma???
qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry