Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie te pocenie właśnie dało do myślenia bo to bardzo męczący objaw do reszty już się przyzwyczaiłam. Moja mama ma faktycznie suche kolana i łokcie u mnie takich objawów nie ma ale chyba się przebadaćJa miałam takie objawy rok temu, pobiegłam zrobić tsh i wyszło mi wtedy, że mam niedoczynność.
Ja jeszcze w trakcie @ niestety... Także do testowania jeszcze daleko
Wyjeżdżam akurat poza Olsztyn [emoji4]I zadowolona jesteś? Może i my zrobimy podejście? ..Dawaj jutro na starówke [emoji3]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie maA nie ma opcji nocny???
Laski, a ja wrócę do tematu kwasu foliowego, chociaż był już wałkowany wiele razy. Dzisiaj skończyło mi się opakowanie i nie wiem co kupić, kwas czy folian? Co Wy w końcu bierzecie? Napiszcie proszę z jakiej firmy.