reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja miałam takie objawy rok temu, pobiegłam zrobić tsh i wyszło mi wtedy, że mam niedoczynność.
Ja jeszcze w trakcie @ niestety... Także do testowania jeszcze daleko
Mnie te pocenie właśnie dało do myślenia bo to bardzo męczący objaw do reszty już się przyzwyczaiłam. Moja mama ma faktycznie suche kolana i łokcie u mnie takich objawów nie ma ale chyba się przebadać

Kobiety w Olsztynie nie ma starówki tylko Stare Miasto. Z Olsztynem to ja jestem baaaardzo związana. Najpierw liceum, potem studia. Wiele wspaniałych wspomnień i przyjaciół na całe życie :) Gdybym miała wybór to właśnie w Olsztynie bym się osiedlila :)

Ostatnio ja sporo przytylam i nie mogłam schudnac i inne objawy tez pasowały do problemów z tarczyca. Sama bym tego sprawdziła wczesniej pytalam giną czy jakieś badania może przed staraniami o ona ze nie tylko kwas foliowy lykac i działać. Zla jestem na siebie ze wczesniej nie SPR tego może dało by się utrzymać ciążę.

Laski, a ja wrócę do tematu kwasu foliowego, chociaż był już wałkowany wiele razy. Dzisiaj skończyło mi się opakowanie i nie wiem co kupić, kwas czy folian? Co Wy w końcu bierzecie? Napiszcie proszę z jakiej firmy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Laski, a ja wrócę do tematu kwasu foliowego, chociaż był już wałkowany wiele razy. Dzisiaj skończyło mi się opakowanie i nie wiem co kupić, kwas czy folian? Co Wy w końcu bierzecie? Napiszcie proszę z jakiej firmy.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Folian. To lepsza forma kwasu. A jeślibyś miała mutacje mthfr a dużo osób ja ma nie wiedząc, to folian jest wskazany zamias kwasu zwykłego. W aptece możesz kupić Actifolin lub z firmy solgar.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry