Tak tez zaznaczyłam na wykresie ovufriend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tez zaznaczyłam na wykresie ovufriend
A ja w Olsztynie będę 03.01 mamy dermatologa z niuniem. Studiowałam tam heehe i prawko zdałamI my domówka z dziećmi przed 00.00 na starówke...nasz pierwszy sylwester w Olsztynie... 1 będziemy pewnie gnic w łóżku do 18.00 bo mój ma nockę i zleci..
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ja mimo 5 miesięcy mieszkania w Olsztynie jeszcze zero znajomych.. praca..dom praca..A ja w Olsztynie będę 03.01 mamy dermatologa z niuniem. Studiowałam tam heehe i prawko zdałam
Tsh mam w normie 1,83 a dawka euthyrox 150Nie odbieram tego jako ataku, mówię jak to było w moim przypadku tylko.Ja hashimoto nie mam, jak bym miala to bym na pewno sugerowala bardziej lekarzem niż próbowała działać sama, albo konsultowala.
Fajnie ze trafiłaś na fajna lekarke bo to bardzo ważne żeby czuć się "dobrze zaopiekowana"a co teraz bierzesz i co mówi lekarz, jakie są szanse na polepszenie poziomu tsh?
O proszę ktoś z moich stron. W prawdzie nie jestem z Olsztyna ale z okolic. Mąż ma rodzinę w Olsztynie.I my domówka z dziećmi przed 00.00 na starówke...nasz pierwszy sylwester w Olsztynie... 1 będziemy pewnie gnic w łóżku do 18.00 bo mój ma nockę i zleci..
To zdrada mi do jakiego gina biegasz...[emoji16] potrzebna mi konsultacji [emoji3]No przecie luna ja mówiła że też z OLSZTYNA i koleżankę już masz. Kawka,piwko,papierosek fo tańca i różańca [emoji6] polecam się
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wańczyk prywatnie, Niczyporowicz NFZ włala [emoji6]To zdrada mi do jakiego gina biegasz...[emoji16] potrzebna mi konsultacji [emoji3]
I zadowolona jesteś? Może i my zrobimy podejście? ..Dawaj jutro na starówke [emoji3]