reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja znajoma mając Hasimoto ma dwoje dzieci a dowiedziała się dopiero jak urodziła drugie...ja mam nadczynność [emoji58]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jak to masz nadczynnosc? Nieleczona? NadczynnoscI nie można mieć przez długi czas bo jak leki nie działają to wycinaja tarczyce lub podają radiojod. W przeciwieństwie do niedoczynność nir można brać tabletek przez całe życie. Nieleczona nadczynnosc jest nawet i śmiertelna a jak masz leczona to nie jest wskazane starać się o dzieci.
Piszę to dlatego że sama to przerobiłam. U mnie farmakologia poskutkowala i teraz sama funkcjonuje dobrze bez tabletek. Dwa lata leczylam tarczyce lekarz zabronił w tym okresie dzieci robić.

reklama
Ale jak to masz nadczynnosc? Nieleczona? NadczynnoscI nie można mieć przez długi czas bo jak leki nie działają to wycinaja tarczyce lub podają radiojod. W przeciwieństwie do niedoczynność nir można brać tabletek przez całe życie. Nieleczona nadczynnosc jest nawet i śmiertelna a jak masz leczona to nie jest wskazane starać się o dzieci.
Piszę to dlatego że sama to przerobiłam. U mnie farmakologia poskutkowala i teraz sama funkcjonuje dobrze bez tabletek. Dwa lata leczylam tarczyce lekarz zabronił w tym okresie dzieci robić.
Ja miałam niedoczynność która przerodzić się w nadczynność . Jestem pod opieką endokrynologa ale nie ma przeciwwskazań do starań

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że jutro się zrowna kolor [emoji3] także działajcie

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kolejny seksik jutro mysle ze rano i w ndz pewnie tez bo jest wolne; )
Wczoraj wieczorem mij mezus zasnal ale obudzil mnie o 00:30 i działaliśmy :) nie wiem czy liczyc to jako wieczorny czy poranny;)
Ja idę z mezem na domówkę do znajomych :)

reklama
Kolejny seksik jutro mysle ze rano i w ndz pewnie tez bo jest wolne; )
Wczoraj wieczorem mij mezus zasnal ale obudzil mnie o 00:30 i działaliśmy :) nie wiem czy liczyc to jako wieczorny czy poranny;)
Ja idę z mezem na domówkę do znajomych :)
Ja bym zaliczyła to do wieczora[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry