reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja znajoma mając Hasimoto ma dwoje dzieci a dowiedziała się dopiero jak urodziła drugie...ja mam nadczynność [emoji58]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jak to masz nadczynnosc? Nieleczona? NadczynnoscI nie można mieć przez długi czas bo jak leki nie działają to wycinaja tarczyce lub podają radiojod. W przeciwieństwie do niedoczynność nir można brać tabletek przez całe życie. Nieleczona nadczynnosc jest nawet i śmiertelna a jak masz leczona to nie jest wskazane starać się o dzieci.
Piszę to dlatego że sama to przerobiłam. U mnie farmakologia poskutkowala i teraz sama funkcjonuje dobrze bez tabletek. Dwa lata leczylam tarczyce lekarz zabronił w tym okresie dzieci robić.

reklama
Ale jak to masz nadczynnosc? Nieleczona? NadczynnoscI nie można mieć przez długi czas bo jak leki nie działają to wycinaja tarczyce lub podają radiojod. W przeciwieństwie do niedoczynność nir można brać tabletek przez całe życie. Nieleczona nadczynnosc jest nawet i śmiertelna a jak masz leczona to nie jest wskazane starać się o dzieci.
Piszę to dlatego że sama to przerobiłam. U mnie farmakologia poskutkowala i teraz sama funkcjonuje dobrze bez tabletek. Dwa lata leczylam tarczyce lekarz zabronił w tym okresie dzieci robić.
Ja miałam niedoczynność która przerodzić się w nadczynność . Jestem pod opieką endokrynologa ale nie ma przeciwwskazań do starań

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że jutro się zrowna kolor [emoji3] także działajcie

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kolejny seksik jutro mysle ze rano i w ndz pewnie tez bo jest wolne; )
Wczoraj wieczorem mij mezus zasnal ale obudzil mnie o 00:30 i działaliśmy :) nie wiem czy liczyc to jako wieczorny czy poranny;)
Ja idę z mezem na domówkę do znajomych :)

reklama
Kolejny seksik jutro mysle ze rano i w ndz pewnie tez bo jest wolne; )
Wczoraj wieczorem mij mezus zasnal ale obudzil mnie o 00:30 i działaliśmy :) nie wiem czy liczyc to jako wieczorny czy poranny;)
Ja idę z mezem na domówkę do znajomych :)
Ja bym zaliczyła to do wieczora[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry