Witaj... i pisz na bieżąco bo i mnie to czeka w lutymNo cóż za tydzień iui ... I chyba dlatego tu wróciłam. Witajcie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj... i pisz na bieżąco bo i mnie to czeka w lutymNo cóż za tydzień iui ... I chyba dlatego tu wróciłam. Witajcie
Chyba jeszcze nie jest pozytywny u mnie kreski były takie same a nawet ciemniejszaCzy dzisiejszy moge uznac za pozytywny?Zobacz załącznik 789486
No to trzymam kciuki koniecznie pisz [emoji4]W poniedziałek mam hycosy , poziom stresu mega duży. A za tydzień dzień ,, I,, :-)
Ale chyba zbliżam sie do owu bo co dzień to mocniejszaChyba jeszcze nie jest pozytywny u mnie kreski były takie same a nawet ciemniejsza
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Myślę że jutro się zrowna kolor [emoji3] także działajcieAle chyba zbliżam sie do owu bo co dzień to mocniejsza
Zobaczę jaka będzie jutro tak czy siak działamy co 2 dni od 7 dc